Omul de afaceri câmpinean Mihai Tufan, reținut de polițiști după ce și-ar fi agresat asistenta cu un cuțit

Actualitate (Categoria articolului)

Omul de afaceri câmpinean Mihai Tufan a fost reținut de polițiști, joi seara, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat instanței Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, după ce ancheta a stabilit că și-ar fi agresat asistenta cu un cuțit.

Conform comunicatului Poliției Capitalei ”în seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”.

11009 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2625 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

389 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

152 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

587 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: