CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Polițiștii prahoveni au depistat în ultimele zile zece șoferi sub influența alcoolului

- Actualitate -

Polițiștii prahoveni au depistat în ultimele zile zece șoferi sub influența alcoolului

Polițiștii prahoveni au gestionat în week-end-ul 5-7 iulie peste 400 evenimente, sesizate prin 112. De asemenea, au derulat acțiuni specifice în domeniul rutier pe drumurile din județ și din localitățile Ploiești, Azuga, Blejoi, Breaza, Sinaia, Valea Doftanei.

Astfel, în cadrul activităților au fost legitimate aproximativ 450 de persoane, controlate peste 400 autovehicule și au fost efectuate peste 300 de testări cu aparatul etilotest. Întrucât în aproximativ 200 de situații legislația nu a fost respectată au fost aplicate sancțiuni contravenționale în vederea asigurării unui mediu sigur și securizat pentru toți cetățenii.  Pentru că reprezentau un pericol pentru ceilalți participanți, au fost scoși din trafic 20 conducători auto, dintre aceștia zece după ce au consumat băuturi alcoolice. Acestora le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.
De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 15 autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestor autovehicule  au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.
În cadrul intervențiilor au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 65.000 de lei, a nformat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto - IJP Prahova)


08 Jul 2024 17:36 893 vizualizari


Comentarii


2 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
693 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
209 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
516 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV