Consiliul Local Câmpina și-a desemnat reprezentanții în comisia care stabilește cum se împart banii pentru asociații și fundații

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul ședinței extraordinare de luni, 19 iulie 2021, Consiliul Local Câmpina și-a desemnat reprezentanții în Comisia de evaluare în vederea atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă, în baza Legii 350/2005. Vă reamintim că este vorba despre finanțarea acordată asociațiilor și fundațiilor din localitate, pentru proiectele depuse de acestea. Suma totală alocată în 2021 de la bugetul local pentru proiectele asociațiilor și fundațiilor este de 100.000 lei, mai mică față de sumele acordate în anii precedenți.

Consilierii locali desemnați să facă parte din Comisia de evaluare a proiectelor depuse în baza Legii 350 sunt: Florin Marcu (PNL, președintele comisiei), Marius Anghelescu (PMP) și Liviu Davidescu (ProRomânia). Propunerea privind membrii comisiei a fost făcută de consilierul Adică Gârbăcică (USR) și aprobată de toți ceilalți consilieri, singurul care s-a abținut fiind Costel Filip (independent). 
Precizăm faptul că din această comisie vor face parte și patru angajați ai Primăriei, care vor fi desemnați prin dispoziție a primarului, de la compartimentele de achiziții publice, juridic și buget-finanțe. În baza Legii 350/2005 sunt alocați bani pentru activități cultural-educative și sportive.

2940 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3151 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.

1929 vizualizari
28 iul. 2021 20:32

Campanie de dezinsecție, la Câmpina, în perioada 28 iulie-2 august 2021

1 comentarii

În municipiul Câmpina a început, miercuri seară, cea de-a doua etapă de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor și căpușelor, în parcuri și spații verzi. Prima etapă s-a desfășurat la sfârșitul lunii iunie - începutul lunii iulie. Dezinsecția este realizată de operatorul de salubritate, SC Floricon Salub SRL Câmpina și se efectuează cu echipamente specializate de stropire.

Alte stiri recente

1575 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

1711 vizualizari
28 iul. 2021 22:52

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.