Cezar Grama a demisionat din Consiliul Local Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Cezar Grama și-a depus astăzi demisia din CL Câmpina. Prin intermediul unui comunicat de presă, Cezar Grama explică motivele acestei demisii oarecum surprinzătoare.

"Având în vedere faptul că am fost ales președintele unei organizatii sindicale importante la nivel național și ținând cont de faptul că în perioada următoare voi avea un program foarte aglomerat în reprezentarea membrilor de sindicat ai acesteia, doresc să aduc la cunoștința opiniei publice decizia mea de a mă retrage din funcția de Consilier Local al Municipiului Câmpina. Apreciez că am avut un aport important la deblocarea fondurilor europene, prin toate demersurile și deciziile pe care le-am luat în cadrul Consilului Local Câmpina. Am încercat să apăr interesele cetățenilor acestui minunat municipiu, să ajut prin proiectele votate - în special pe cele pe fonduri europene - la dezvoltarea lui sănătoasă și pe termen lung, cu grijă pentru generațiile de mâine.
Voi urmări cu atenție în continuare activitatea politică și administrativă a factorilor decidenți ai municipiului, voi susține din altă calitate demersurile în care cred și nu voi ezita să-mi exprim punctul de vedere în proiectele de interes major pentru dezvoltarea municipiului, așa cum am făcut-o până acum. Mulțumesc tuturor celor cu care am avut o colaborare fructuoasă, am încredere că foștii colegi din Consiliul Local se vor ridica la nivelul cerințelor și așteptărilor câmpinenilor și îi vor reprezenta cu demnitate" - este comunicatul de presă remis de Cezar Grama.
Cezar Grama a candidat la alegerile locale din 2020 pe lista Partidului Verde. În Consiliul Local s-a aflat în opoziție față de actualul primar. Este consilier la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) și a devenit președintele Sindicatului Pro Europa AFIR.

2244 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iulian 17.10.2022 11:06 Ha ha! Gașca de la Ploiești a reușit să-l “convingă” cumva. Se joacă tare. Noi nici nu contăm. Afacerile să meargă.
  • Andrei 17.10.2022 11:35 Uite așa se face pasajul mafiei din Ploiesti, plătești cu sinecuri opoziția
  • Corina 17.10.2022 12:29 nu a demisionat el nici atunci cand era in cearta la Partidul Verzilor, nu demisiona el nici acum daca nu era fortat. S-a opus pasajului, deci camarila de la PLOIESTI (ROBERTA ANASTASE / IULIAN DUMITRESCU) l-au fortat cu ceva.
  • diss 17.10.2022 13:04 Omul a trecut la alt nivel, ciolanul la sindicat e mult mai bun și mare.Pentru Cămpina nu a făcut absolut nimic deci promovarea este meritată.Vai crucea noastră!😨
  • Stan Magdalena 17.10.2022 15:28 Aștept cu nerăbdare următoarele ”mișcări” de cumpărare de voturi ale primarului și oamenilor săi!Dezertori !!!Daca voi nu vreți,eu vreau și ce contează că sunteți cetățeni și orașului !!!
  • Mafie mare 17.10.2022 18:40 Este dezarmant de trist faptul ca toate jocurile astea politice murdare, sunt posibile pentru ca cei capabili si inteligenti nu se implica, stau pe margine si privesc cum smecherii mafioti isi fac de cap si merg inainte, jucand in picioare tot. Voi sunteti principalii vinovati pentru viitorul de cosmar al Campinei, voi cei pregatiti, educati, care ati avea stiinta si capacitatea sa neutralizati cu eleganta aceasta clica grobiana. Doar ca sunteti lasi si individualisti... Noapte buna, Campina !
  • Ionut 19.10.2022 06:19 E clar ca a fost cumparat. Putea sa ramana si consilier; oricum nu facea mai mult decat sa se prezinte o data pe luna la sedinta. In locul lui va veni inca un lacheu al lui Moldoveanu.

Actualitate

11 vizualizari
27 ian. 2023 09:11

Câmpina, prima zăpadă din 2023. Autoritățile susțin că au intervenit prompt. Probleme în localitățile limitrofe

După numeroase atenționări ale meteorologilor, de joi, 26 ianuarie, și în zona Câmpina a început să ningă. A continuat toată noaptea, astfel că de la prima oră a dimineții a fost necesară intervenția autorităților.

159 vizualizari
27 ian. 2023 07:09

Poliția e în alertă! A dispărut un copil de la Centrul de Plasament din Breaza

UPDATE - Vineri, 27 ianuarie, la ora 9.07, Poliția a anunțat că minorul a fost depistat pe raza comunei Brebu și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
În cursul serii de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Breaza au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul, Florin Ștefan Voicu, în vârstă de 16 ani ar fi plecat din cadrul unității și nu a mai revenit până în prezent.

Alte stiri recente

414 vizualizari
26 ian. 2023 18:34

Comunicat de presă privind închiderea proiectului ”Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbări climatice în Câmpina”

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, anunță încheierea proiectului ”Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbări climatice în municipiul Câmpina”, finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2014 - 2021, prin Programul Ro-Mediu pentru care Operator de Program este Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor,.

2995 vizualizari
25 ian. 2023 10:34

Minutul de... istorie locală. Sediul Primăriei interbelice

Rămânem fideli principiului nostru de a veni periodic în fața dumneavoastră cu rubrici noi, cu emisiuni noi, cu informații interesante și, poate, mai puțin cunoscute. Așa a luat naștere și Minutul de... istorie locală, o rubrică prin care dorim să vă prezentăm, într-un fel, Câmpina de ieri și de azi. Este un demers strict jurnalistic, scopul fiind acela de a păstra în memoria comunității frânturi din istoria localității.