CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cezar Grama a demisionat din Consiliul Local Câmpina

- Actualitate -

Cezar Grama a demisionat din Consiliul Local Câmpina

Consilierul local Cezar Grama și-a depus astăzi demisia din CL Câmpina. Prin intermediul unui comunicat de presă, Cezar Grama explică motivele acestei demisii oarecum surprinzătoare.

"Având în vedere faptul că am fost ales președintele unei organizatii sindicale importante la nivel național și ținând cont de faptul că în perioada următoare voi avea un program foarte aglomerat în reprezentarea membrilor de sindicat ai acesteia, doresc să aduc la cunoștința opiniei publice decizia mea de a mă retrage din funcția de Consilier Local al Municipiului Câmpina. Apreciez că am avut un aport important la deblocarea fondurilor europene, prin toate demersurile și deciziile pe care le-am luat în cadrul Consilului Local Câmpina. Am încercat să apăr interesele cetățenilor acestui minunat municipiu, să ajut prin proiectele votate - în special pe cele pe fonduri europene - la dezvoltarea lui sănătoasă și pe termen lung, cu grijă pentru generațiile de mâine.
Voi urmări cu atenție în continuare activitatea politică și administrativă a factorilor decidenți ai municipiului, voi susține din altă calitate demersurile în care cred și nu voi ezita să-mi exprim punctul de vedere în proiectele de interes major pentru dezvoltarea municipiului, așa cum am făcut-o până acum. Mulțumesc tuturor celor cu care am avut o colaborare fructuoasă, am încredere că foștii colegi din Consiliul Local se vor ridica la nivelul cerințelor și așteptărilor câmpinenilor și îi vor reprezenta cu demnitate" - este comunicatul de presă remis de Cezar Grama.
Cezar Grama a candidat la alegerile locale din 2020 pe lista Partidului Verde. În Consiliul Local s-a aflat în opoziție față de actualul primar. Este consilier la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) și a devenit președintele Sindicatului Pro Europa AFIR.


17 Oct 2022 10:31 2967 vizualizari



Comentarii






  • 19.10.2022 06:19 Ionut E clar ca a fost cumparat. Putea sa ramana si consilier; oricum nu facea mai mult decat sa se prezinte o data pe luna la sedinta. In locul lui va veni inca un lacheu al lui Moldoveanu.
  • 17.10.2022 18:40 Mafie mare Este dezarmant de trist faptul ca toate jocurile astea politice murdare, sunt posibile pentru ca cei capabili si inteligenti nu se implica, stau pe margine si privesc cum smecherii mafioti isi fac de cap si merg inainte, jucand in picioare tot. Voi sunteti principalii vinovati pentru viitorul de cosmar al Campinei, voi cei pregatiti, educati, care ati avea stiinta si capacitatea sa neutralizati cu eleganta aceasta clica grobiana. Doar ca sunteti lasi si individualisti... Noapte buna, Campina !
  • 17.10.2022 15:28 Stan Magdalena Aștept cu nerăbdare următoarele ”mișcări” de cumpărare de voturi ale primarului și oamenilor săi!Dezertori !!!Daca voi nu vreți,eu vreau și ce contează că sunteți cetățeni și orașului !!!
  • 17.10.2022 13:04 diss Omul a trecut la alt nivel, ciolanul la sindicat e mult mai bun și mare.Pentru Cămpina nu a făcut absolut nimic deci promovarea este meritată.Vai crucea noastră!😨
  • 17.10.2022 12:29 Corina nu a demisionat el nici atunci cand era in cearta la Partidul Verzilor, nu demisiona el nici acum daca nu era fortat. S-a opus pasajului, deci camarila de la PLOIESTI (ROBERTA ANASTASE / IULIAN DUMITRESCU) l-au fortat cu ceva.
  • 17.10.2022 11:35 Andrei Uite așa se face pasajul mafiei din Ploiesti, plătești cu sinecuri opoziția
  • 17.10.2022 11:06 Iulian Ha ha! Gașca de la Ploiești a reușit să-l “convingă” cumva. Se joacă tare. Noi nici nu contăm. Afacerile să meargă.
464 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2548 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV