CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina nu va avea Târg de Crăciun nici în acest an. Încă o promisiune nerespectată

- Actualitate -

Câmpina nu va avea Târg de Crăciun nici în acest an. Încă o promisiune nerespectată

Decembrie 2016, plenul Consiliului Local, viceprimarul Adrian Pițigoi: "Anul acesta ne-am trezit târziu. Dar anul viitor, în mod cert, vom organiza și la Câmpina un Târg de Crăciun. Vă asigur că ne vom ocupa din timp de asta". Încă o promisiune bifată la categoria celor nerespectate. Municipiul Câmpina nu va avea Târg de Crăciun nici în 2017.

N-o fi Câmpina precum Sibiul sau Brașovul, dar un Târg de Crăciun, frumos și elegant, se putea organiza și la noi. Ba chiar se putea face unul care să atragă turiști, dacă ar fi existat dorință și implicare. Din păcate, și la acest capitol Câmpina stă pe loc. Sunt tot mai multe orașe în țară, mai mari sau mai mici, unde organizarea unui Târg de Crăciun a devenit deja tradiție. Iar pregătirile încep din timp, poate chiar prin august-septembrie. Administrația câmpineană, însă, nu se poate trezi la timp. De promis e ușor, de făcut treabă e mai greu.
Prin urmare, și în acest an vom vizita târgurile altora, iar la Câmpina vom "admira" kitsch-urile de la căsuțele din lemn de pe platoul de la Carrefour.


21 Nov 2017 10:51 5160 vizualizari


Comentarii


  • 21.11.2017 16:41 minion Promisiuni desarte. S-or trezi oare vreodata ?!?
  • 21.11.2017 12:06 Hi hi hi Dumneavoastră chiar puneți bază pe ce zice Mițigoi?
244 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
308 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1289 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV