Horia Tiseanu, emoția ultimului vot în calitate de primar

Actualitate (Categoria articolului)

Horia Tiseanu, primarul în exercițiu al municipiului Câmpina, a votat puțin după orele prânzului la secția de la școala din cartierul Slobozia.

A venit singur, fără alaiul care îl însoțea de obicei, într-o atmosferă apropiată de anonimat. Totuși, a părut destul de relaxat, a votat, iar la ieșirea din secția de votare ne-a declarat: ”Am avut o strângere de inimă, fiind ultimul meu vot ca primar, mai ales că schimbarea candidatului s-a făcut rapid, în ultimă instanță și cumva ne-a luat pe nepregătite pe mulți dintre noi. Inclusiv eu am fost afectat de această schimbare. Dar împreună cu colegii mei de partid am decis împreună că este cea mai bună soluție și am mers mai departe”. (video)
Horia Tiseanu a fost primarul municipiului Câmpina în ultimii 16 ani.

3065 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1429 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1794 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

745 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1186 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.