Cosmin Raț le-a propus consilierilor locali un proiect pentru schimbarea destinației blocului de necesitate din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina, în noua sa componență, rezultată după alegerile locale din 27 septembrie 2020, a discutat la începutul acestui an cât de importantă este schimbarea destinației blocului de necesitate din zona Kaufland. De atunci... liniște. Până la ședința ordinară a Consiliului Local din 28 octombrie 2021.

La finalul acestei ședințe, consilierul Cosmin Raț și-a anunțat colegii că le-a transmis tuturor o propunere de criterii pentru schimbarea destinației blocului de necesitate. ”Acum două săptămâni și ceva v-am transmis un draft de criterii, la care vă cer ajutorul. Trebuie neapărat făcut ceva cu acel bloc. Cei cărora le-a fost destinat nu vor să se mute, prin urmare, la ora asta, jumătate din bloc este gol, iar oamenii nu beneficiază de acest bloc. Haideți să facem împreună un proiect astfel încât să rezolvăm această problemă!”, a fost apelul consilierului Cosmin Raț către colegii săi.
Blocul de necesitate din Câmpina, construit în zona blocurilor de la IRA și finalizat în toamna anului 2016, are 72 de unități locative (56 de apartamente și 16 garsoniere). O parte dintre apartamente au fost repartizate celor două spitale pentru a atrage medici la Câmpina, câteva au fost puse la dispoziția cadrelor medicale pe perioada pandemiei, iar o garsonieră a fost repartizată, prin hotărâre a Consiliului Local, campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. În momentul de față, sunt disponibile 47 de unități locative în privința cărora Consiliul Local va trebui să ia o decizie. Construcția blocului a costat 9,5 milioane lei, fără TVA, bani asigurați dintr-un credit, iar aproximativ 600.000 lei s-au mai cheltuit de la bugetul local pentru întreținerea sa.

7672 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1030 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1802 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

624 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1726 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.