Accident pe DN1, în zona intersecției cu drumul spre Florești. Trei persoane au fost rănite

Social (Categoria articolului)

Duminică dimineață, în jurul orei 7.00, pe DN1, în zona intersecției cu DJ 720 (spre Florești), s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital cu ambulanțele.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele verificări a reieșit că un bărbat de 46 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1, din direcția Ploiești către Câmpina, ajungând la intersecția cu DJ 720 a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, care se deplasa către Ploiești. În urma evenimentului, conducătorul auto de 46 de ani și pasagerii din cele doua mașini implicate (două femei de 46 ani, respectiv 31 ani) au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

4233 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3626 vizualizari
04 mar. 2021 20:59

Primul restaurant din Câmpina dedicat pastelor italiene adevărate. Aroma Italiei la ”Pasta Italian Cuisine”

Se numește ”Pasta Italian Cuisine” și se află în Câmpina, ultracentral, pe Bulevardul Carol I, nr. 32, lângă CEC. După cum îi spune și denumirea, acest restaurant este dedicat pastelor italiene, fiind primul de acest gen din Câmpina, iar odată ce îi treci pragul ai garanția că vei savura cele mai căutate paste din restaurantele exclusiviste din Italia.

2788 vizualizari
02 mar. 2021 09:26

O parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică, timp de mai multe ore, în perioada 3-5 martie 2021

1 comentarii

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina: miercuri - 3 martie, joi - 4 martie și vineri - 5 martie, în intervalul orar 9.30-14.30.

Alte stiri recente

1093 vizualizari
05 mar. 2021 19:23

Două medalii pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prima zi a Campionatului Național under 18

La București, au loc vineri și sâmbătă Campionatele Naționale de Atletism în Sală pentru sportivii sub 18 ani (juniori II), CSS ”Constantin Istrati” Câmpina fiind reprezentat de trei sportivi. Încă din prima zi, clubul câmpinean a obținut deja două medalii.

1850 vizualizari
05 mar. 2021 12:53

Firma care a cumpărat Turnătoria Câmpina a "vândut-o" deja unei firme-surori, care face curat pe cele 21 hectare de teren

V-am informat despre faptul că, anul trecut, terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute prin intermediul lichidatorului judiciar unei societăți cu capital italian - Edil Center SRL Filipești din județul Bacău. Valoarea contractului - aproximativ 15 milioane lei fără TVA. Iar zilele trecute vă arătam cum sunt puse la pământ unele instalații / construcții care mai există pe terenul de 21 hectare care a aparținut Turnătoriei.