PSD - ProRomânia și PPU (S-L) au format ”Alianța pentru Prahova” și vor avea candidați comuni, inclusiv la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Scena politică locală este mai efervescentă ca oricând înaintea unui scrutin electoral, fiecare formațiune politică încercând să se plaseze cât mai bine pentru a-și maximiza șansele, mai ales că alegerile locale vor avea loc într-un singur tur, iar bătălia se anunță una foarte echilibrată și dură. Fără a fi neapărat un răspuns la Alianța PNL - USR-PLUS, în Prahova s-a constituit Alianța pentru Prahova, formată din Partidul Social Democrat, ProRomânia și Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal). 

Alianța a fost parafată de organizațiile județene ale celor trei formațiuni politice, stabilindu-se deja care vor fi candidații și în ce localități vor exista liste comune pentru Consiliul Local, printre aceste localități numărându-se și municipiul Câmpina.
Astfel, alianța va avea candidați comuni pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean - Bogdan Toader (PSD), primar al municipiului Ploiești - Cristian Ganea (ProRomânia, plecat recent din PSD) și primar al municipiului Câmpina - Nicolae Moisescu (PSD). Candidații din partea celorlalte formațiuni politice din cadrul alianței, care își anunțaseră deja candidaturile - cazul fostului prefect Ioana Mădălina Lupea - candidat din partea ProRomânia la funcția de președinte al Consiliului Județean, și Liviu Davidescu - din partea ProRomânia, candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina, cel mai probabil se vor regăsi pe locuri eligibile pe lista comună a noii alianțe pentru Consiliul Județean, respectiv Consiliul Local Câmpina.

4066 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 06.08.2020 18:30 Surprize,surprize....cine renunta de la pesedeu Campina pentru locuri eligibile date celor de la Pro Romania si PPU?Mai rasfirati....au inceput sa tremure picioarele de la scaune.
  • Marian 06.08.2020 19:36 cres șansele lui moisescu

Politică

4760 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

1 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2449 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

1038 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2204 vizualizari
17 sept. 2021 21:50

Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!