PSD - ProRomânia și PPU (S-L) au format ”Alianța pentru Prahova” și vor avea candidați comuni, inclusiv la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Scena politică locală este mai efervescentă ca oricând înaintea unui scrutin electoral, fiecare formațiune politică încercând să se plaseze cât mai bine pentru a-și maximiza șansele, mai ales că alegerile locale vor avea loc într-un singur tur, iar bătălia se anunță una foarte echilibrată și dură. Fără a fi neapărat un răspuns la Alianța PNL - USR-PLUS, în Prahova s-a constituit Alianța pentru Prahova, formată din Partidul Social Democrat, ProRomânia și Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal). 

Alianța a fost parafată de organizațiile județene ale celor trei formațiuni politice, stabilindu-se deja care vor fi candidații și în ce localități vor exista liste comune pentru Consiliul Local, printre aceste localități numărându-se și municipiul Câmpina.
Astfel, alianța va avea candidați comuni pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean - Bogdan Toader (PSD), primar al municipiului Ploiești - Cristian Ganea (ProRomânia, plecat recent din PSD) și primar al municipiului Câmpina - Nicolae Moisescu (PSD). Candidații din partea celorlalte formațiuni politice din cadrul alianței, care își anunțaseră deja candidaturile - cazul fostului prefect Ioana Mădălina Lupea - candidat din partea ProRomânia la funcția de președinte al Consiliului Județean, și Liviu Davidescu - din partea ProRomânia, candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina, cel mai probabil se vor regăsi pe locuri eligibile pe lista comună a noii alianțe pentru Consiliul Județean, respectiv Consiliul Local Câmpina.

3257 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 06.08.2020 18:30 Surprize,surprize....cine renunta de la pesedeu Campina pentru locuri eligibile date celor de la Pro Romania si PPU?Mai rasfirati....au inceput sa tremure picioarele de la scaune.
  • Marian 06.08.2020 19:36 cres șansele lui moisescu

Politică

194 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

73 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

2338 vizualizari
24 sept. 2020 18:16

Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.

537 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.