PSD - ProRomânia și PPU (S-L) au format ”Alianța pentru Prahova” și vor avea candidați comuni, inclusiv la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Scena politică locală este mai efervescentă ca oricând înaintea unui scrutin electoral, fiecare formațiune politică încercând să se plaseze cât mai bine pentru a-și maximiza șansele, mai ales că alegerile locale vor avea loc într-un singur tur, iar bătălia se anunță una foarte echilibrată și dură. Fără a fi neapărat un răspuns la Alianța PNL - USR-PLUS, în Prahova s-a constituit Alianța pentru Prahova, formată din Partidul Social Democrat, ProRomânia și Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal). 

Alianța a fost parafată de organizațiile județene ale celor trei formațiuni politice, stabilindu-se deja care vor fi candidații și în ce localități vor exista liste comune pentru Consiliul Local, printre aceste localități numărându-se și municipiul Câmpina.
Astfel, alianța va avea candidați comuni pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean - Bogdan Toader (PSD), primar al municipiului Ploiești - Cristian Ganea (ProRomânia, plecat recent din PSD) și primar al municipiului Câmpina - Nicolae Moisescu (PSD). Candidații din partea celorlalte formațiuni politice din cadrul alianței, care își anunțaseră deja candidaturile - cazul fostului prefect Ioana Mădălina Lupea - candidat din partea ProRomânia la funcția de președinte al Consiliului Județean, și Liviu Davidescu - din partea ProRomânia, candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina, cel mai probabil se vor regăsi pe locuri eligibile pe lista comună a noii alianțe pentru Consiliul Județean, respectiv Consiliul Local Câmpina.

4621 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 06.08.2020 18:30 Surprize,surprize....cine renunta de la pesedeu Campina pentru locuri eligibile date celor de la Pro Romania si PPU?Mai rasfirati....au inceput sa tremure picioarele de la scaune.
  • Marian 06.08.2020 19:36 cres șansele lui moisescu

Politică

216 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

2409 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

3 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.