CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PSD - ProRomânia și PPU (S-L) au format ”Alianța pentru Prahova” și vor avea candidați comuni, inclusiv la Câmpina

- Politică -

PSD - ProRomânia și PPU (S-L) au format ”Alianța pentru Prahova” și vor avea candidați comuni, inclusiv la Câmpina

Scena politică locală este mai efervescentă ca oricând înaintea unui scrutin electoral, fiecare formațiune politică încercând să se plaseze cât mai bine pentru a-și maximiza șansele, mai ales că alegerile locale vor avea loc într-un singur tur, iar bătălia se anunță una foarte echilibrată și dură. Fără a fi neapărat un răspuns la Alianța PNL - USR-PLUS, în Prahova s-a constituit Alianța pentru Prahova, formată din Partidul Social Democrat, ProRomânia și Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal). 

Alianța a fost parafată de organizațiile județene ale celor trei formațiuni politice, stabilindu-se deja care vor fi candidații și în ce localități vor exista liste comune pentru Consiliul Local, printre aceste localități numărându-se și municipiul Câmpina.
Astfel, alianța va avea candidați comuni pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean - Bogdan Toader (PSD), primar al municipiului Ploiești - Cristian Ganea (ProRomânia, plecat recent din PSD) și primar al municipiului Câmpina - Nicolae Moisescu (PSD). Candidații din partea celorlalte formațiuni politice din cadrul alianței, care își anunțaseră deja candidaturile - cazul fostului prefect Ioana Mădălina Lupea - candidat din partea ProRomânia la funcția de președinte al Consiliului Județean, și Liviu Davidescu - din partea ProRomânia, candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina, cel mai probabil se vor regăsi pe locuri eligibile pe lista comună a noii alianțe pentru Consiliul Județean, respectiv Consiliul Local Câmpina.


06 Aug 2020 18:05 5081 vizualizari


Comentarii


  • 06.08.2020 19:36 Marian cres șansele lui moisescu
  • 06.08.2020 18:30 The Mask Surprize,surprize....cine renunta de la pesedeu Campina pentru locuri eligibile date celor de la Pro Romania si PPU?Mai rasfirati....au inceput sa tremure picioarele de la scaune.
605 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
517 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5658 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4440 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV