CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Restaurant – Motel Belvedere Nistorești, locul unde oaspeții își pot crea amintiri frumoase

- Social -

Restaurant – Motel Belvedere Nistorești, locul unde oaspeții își pot crea amintiri frumoase

Pe DN1, la km 103, la Nistorești, între Câmpina și Comarnic, există un restaurant deosebit, unde oaspeților li se pregătesc surprize plăcute și unde fiecare eveniment are propria poveste.

La Belvedere – Nistorești puteți opri și în drum spre munte, dar puteți alege acest restaurant pentru organizarea unor evenimente importante din familia dvs., mese festive, nunți, botezuri, cununii, majorate, zile onomastice. Puteți sărbători aici Ziua Femeii, Ziua Îndrăgostiților sau pur și simplu puteți merge la Restaurantul Belvedere în orice zi, pentru a afla secretele unor preparate delicioase, într-o atmosferă plăcută, caldă, prietenoasă, cu muzică bună.
Restaurantul Belvedere are o capacitate de 300 de locuri, iar la motel există 23 de camere de cazare la prețuri accesibile tuturor. Pentru informații suplimentare și rezervări puteți suna la 0733.277.550. (P)


07 Feb 2023 18:45 3493 vizualizari


Comentarii


295 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
627 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
583 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
324 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV