Leonard Doroftei, oaspete de onoare al Colegiului "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Eveniment deosebit, astăzi, la sala de sport a Colegului Național "Nicolae Grigorescu" din municipiul Câmpina, acolo unde, în cadrul Programului "Campionii României în școli", oaspete a fost multiplul campion la box Leonard Doroftei.

"Campionii României în școli" este un program național care este organizat sub semnul Anului Centenar și care presupune prezența în mijlocul elevilor, la unitățile de învățământ din țară, a marilor campioni ai României. Leonard Doroftei este prima personalitate sportivă care vine la Câmpina în cadrul programului menționat, Moșul (cum este cunoscut Doroftei în lumea sportului) fiind însoțit astăzi, la Colegiul "Nicolae Grigorescu", de directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Prahova, Laurențiu Nicolescu.
Oaspeții au fost întâmpinați de directorul liceului - Roxana Stan și directorul adjunct - Rodiana Stanciu și au participat la deschiderea unei etape a Olimpiadei Sportului Școlar. În fața unei săli pline, cu modestia pe care i-o cunoaștem cu toții, Leonard Doroftei a spus câteva cuvinte despre performanțele sale sportive, despre muncă și ambiție și despre ceea ce ar trebui să însemne sportul pentru tineri. Apoi a scris în "Cartea de onoare" a CNNG, s-a fotografiat cu toți cei care i-au solicitat acest lucru, iar la final ne-a acordat un scurt interviu. Leonard Doroftei și-a adus aminte cu plăcere de faptul că primul trofeu din carieră l-a câștigat la Câmpina, la Cupa "23 August", în 1985. S-a întristat, în schimb, când a auzit că locul unde s-a desfășurat acea competiție, Grădina de Vară de pe Bulevardul Culturii, nu mai există astăzi. (video)

7273 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena Leseanu 07.03.2021 22:05 Felicitari pt frumosul eveniment!Cred ca recunosc pe fosta mea profe de filosofie Rodiana.sint din Zimnicea si ma bucur mult de aceasta fr.surpriza.

Eveniment

1239 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2065 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

485 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în acre au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

482 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.