CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Și încă un rând de borduri în micul părculeț de pe Frații Golești...

- Actualitate -

Și încă un rând de borduri în micul părculeț de pe Frații Golești...

Ați mai văzut undeva atâtea borduri într-un spațiu de nici 100 mp? Și nu orice spațiu, ci unul verde, un mic părculeț. Ei bine vedeți acum, la Câmpina! Și vă aducem la cunoștință faptul că, față de săptămâna trecută, când am scris primul articol despre noua "realizare" a administrației locale, a mai apărut un rând de borduri. 

Două rânduri de borduri în jurul copacilor, alte borduri pe laterale, borduri în borduri, aproape. Iar astăzi s-a turnat și betonul între copaci. Urmează pavelele. Și uite așa, cineva din Primăria Câmpina se poate lăuda că nu stă degeaba, că muncește pentru binele comunității, dar presa asta rea, de "can-can", nu știe să aprecieze eforturile. De parcă e de apreciat "plantarea" de borduri pe un spațiu verde. La finalul lucrării, le vom număra, bordură cu bordură. Apoi vom apela la Guinness Book, măcar să știm o treabă și recordul să fie oficial.
Unii poate vor aprecia lucrarea de aici, cu borduri și pavele. Îi vor spune modernizare. Alții vor continua să mulțumească autorităților că vor avea și candidații la examenul auto unde să stea, la umbră, până le vine rândul să susțină probele. Că oricum distrugeau iarba de acolo, dar așa, pe betoane, se stă mai bine, poate le pune Primăria și niște bănci. În realitate, pentru comunitatea locală, părculețul de la intersecția străzilor Frații Golești și Griviței se poate considera că este distrus. Și asta, cu bună-știință.

Citiți și Numai borduri și pavele nu aveam pe spațiile verzi din Câmpina. O să avem acum...


28 Aug 2017 20:37 6388 vizualizari


Comentarii


  • 07.09.2017 15:02 Tuie Miseanu Sa fie.. Nu se stie niciodata..
  • 29.08.2017 10:36 Bogdan Prostia domnului Tiseanu si a celor din jurul lui nu mai mira demult pe nimeni. Insa, desi nu aveam prea mari sperante nici in cazul lui, ma gandeam ca macar Adrian Pitigoi sa fie ceva mai destupat la minte. Ti-ai gasit....se potrivesc de minune cei doi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce le mai poate trece prin cap. Cat de frumos putea fi amenajat acel parc si ce solutie idioata au gasit....
  • 28.08.2017 21:44 Ionutz Asta e o crima impotriva spatiului verde, implicit, impotriva speciei umane! Chiar nu se sesizeaza nimeni?! Nici macar Agentia pentru Protectia Mediului? Apropos, mai e sefa acolo fosta secretara a lui Tiseanu?
80 vizualizari 21 Jun 2024 07:59 Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse zilele trecute pe una dintre coastele dealului Muscel.

citeste mai mult
1234 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1395 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1682 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV