Virgil Guran a revenit în PNL Prahova și va candida la un nou mandat de deputat

Politică (Categoria articolului)

Se vorbește de mai multă vreme despre revenirea deputatului Virgil Guran în organizația de la Prahova, după ce, în ultimul an, a făcut parte din PNL Dâmbovița. Ei bine, acum este oficial. Virgil Guran a revenit în PNL Prahova, dar nu se poate spune că a fost primit cu brațele deschise. Mai mult, unii dintre liberalii prahoveni au fost de-a dreptul șocați de această veste.

Aseară, la Ploiești, a avut loc ședința Biroului Politic Județean (BPJ) al PNL Prahova, ședință la care, spre surprinderea celor prezenți, a venit și Virgil Guran. Iar președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a anunțat oficial revenirea în organizație a doi parlamentari - Virgil Guran și Paul Dumbrăvanu. Cei doi au fost aleși deputați, în 2012, pe listele USL, apoi au părăsit PNL pentru a se înscrie în PLR (partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și care ulterior a devenit ALDE). Tot împreună, cei doi deputați au plecat din PLR la PRU (partidul pe sigla căruia se află Vlad Țepeș). Nu au stat mult nici aici. În vara anului trecut au revenit în PNL, Guran la Dâmbovița, iar Dumbrăvanu la organizația Sectorului 3 București. Acum, amândoi s-au întors în județul unde au candidat în urmă cu patru ani și, culmea, au fost și primiți, spre marea dezamăgire a multora dintre liberalii prahoveni, fie ei proveniți din vechiul PNL, fie din fostul PDL. Interesant este faptul că, la ședința BPJ de luna trecută, conducerea PNL Prahova îi asigura pe membrii de partid că nu se pune problema ca Virgil Guran să revină în organizație, iar acum, după o lună, vine anunțul oficial că Guran este deja în organizație. Îl vom regăsi, în mod cert, pe lista PNL Prahova pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie.

Vestea îi bulversează și pe liberalii câmpineni, pentru că Virgil Guran va activa efectiv în organizația de la Câmpina. Puțini sunt cei care se bucură de revenirea lui Guran și vor fi și mai puțini cei care vor munci efectiv în campania electorală pentru alegerile parlamentare. N-ar fi exclus ca la ședința din această săptămână, de la Câmpina, să vină și Virgil Guran, așa că le recomandăm liberalilor câmpineni să se pregătească sufletește pentru această întâlnire.

6225 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matei 30.08.2016 09:32 Wow!! Va dati seama de mizerie este in partidele astea!!!!!!
  • virgil ieparu 31.08.2016 11:14 Nu pleaca cainele de la macelarie.hehehhehe.Unde sa mearga, la rampa de gunoi a politicii ?
  • As 02.09.2016 08:22 Rusine pentru d-l Guran sau pentru cei care-l sustin???!!!.Nu este o inventie:'ciolanul' a fost,este si va ramane unitatea de masura a puterii...Asadar,prezenta mea in fata urnelor pe 11 dec.consider ca este inutila,atata timp cat jocurile sunt facute...Sau poate nu???.Inca mai este ceva timp pentru a lua o decizie...
  • MIHAI 13.09.2016 01:00 SALUT REVENIREA DOMNULUI DEPUTAT VIRGIL GURAN IN RÂNDURILE PNL JUDET PRAHOVA.DOMNUL GURAN, A FOST SI A RĂMAS ,UN FEL DE LOCOMOTIVĂ A PNL JUD PRAHOVA.ESTE UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUTI PNL-ISTI DIN JUDET,A FOST FOARTE PREZENT IN PRESĂ SI TV,ARE F MULTE ACTIUNI PARLAMENTARE MATERIALIZATE, IAR ALTELE IN CURS.DUMNEALUI ȘI TISEANU DIN CÂMPINA, SUNT CEI MAI CUNOSCUTI PNL-ISTI.(in sensul bun al cuvântului)PARTICIPAREA DOMNIEI SALE PE LISTELE PNL,ESTE BENEFICĂ!!!SUCCES!!!
  • Mircea 13.09.2016 07:37 Hopaa! A inceput campania electorala! Si-a reactivat Guran postacii, ca nu il mai lauda nimeni!

Politică

3402 vizualizari
01 feb. 2023 07:33

Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

1 comentarii

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

2779 vizualizari
01 feb. 2023 06:52

PSD Câmpina și-a prezentat proiectele pentru bugetul local - un nou sens giratoriu, parcări, o grădină publică și... fără pasaj subteran

1 comentarii

Cu două zile înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina în care se va discuta proiectul privind bugetul local pentru anul 2023, filiala locală a Partidului Social Democrat a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat proiectele pe care această formațiune politică le va propune ca amendamente la bugetul local.

Alte stiri recente

331 vizualizari
02 feb. 2023 12:22

Podul feroviar de la Bobolia (Poiana Câmpina) intră în a doua etapă de consolidare

Sucursala Regională București a CFR SA a desemnat oferta câștigătoare la licitația pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de realizare a unui baraj mic în albia râului Prahova, în zona podului feroviar de la km 89+140 al căii ferate București - Ploiești Vest - Câmpina (pe raza satului Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina).

495 vizualizari
02 feb. 2023 09:55

Joi dimineață, acțiune a Poliției Rutiere pe DN1, la Nistorești

În cursul dimineții de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe Drumul Național 1, zona Nistorești, pentru verificarea respectării restricțiilor de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, precum și verificarea dotării lor cu anvelope de iarnă sau lanțuri, având în vedere condițiile meteo-rutiere din zona montană spre care se îndreaptă.