Virgil Guran a revenit în PNL Prahova și va candida la un nou mandat de deputat

Politică (Categoria articolului)

Se vorbește de mai multă vreme despre revenirea deputatului Virgil Guran în organizația de la Prahova, după ce, în ultimul an, a făcut parte din PNL Dâmbovița. Ei bine, acum este oficial. Virgil Guran a revenit în PNL Prahova, dar nu se poate spune că a fost primit cu brațele deschise. Mai mult, unii dintre liberalii prahoveni au fost de-a dreptul șocați de această veste.

Aseară, la Ploiești, a avut loc ședința Biroului Politic Județean (BPJ) al PNL Prahova, ședință la care, spre surprinderea celor prezenți, a venit și Virgil Guran. Iar președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a anunțat oficial revenirea în organizație a doi parlamentari - Virgil Guran și Paul Dumbrăvanu. Cei doi au fost aleși deputați, în 2012, pe listele USL, apoi au părăsit PNL pentru a se înscrie în PLR (partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și care ulterior a devenit ALDE). Tot împreună, cei doi deputați au plecat din PLR la PRU (partidul pe sigla căruia se află Vlad Țepeș). Nu au stat mult nici aici. În vara anului trecut au revenit în PNL, Guran la Dâmbovița, iar Dumbrăvanu la organizația Sectorului 3 București. Acum, amândoi s-au întors în județul unde au candidat în urmă cu patru ani și, culmea, au fost și primiți, spre marea dezamăgire a multora dintre liberalii prahoveni, fie ei proveniți din vechiul PNL, fie din fostul PDL. Interesant este faptul că, la ședința BPJ de luna trecută, conducerea PNL Prahova îi asigura pe membrii de partid că nu se pune problema ca Virgil Guran să revină în organizație, iar acum, după o lună, vine anunțul oficial că Guran este deja în organizație. Îl vom regăsi, în mod cert, pe lista PNL Prahova pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie.

Vestea îi bulversează și pe liberalii câmpineni, pentru că Virgil Guran va activa efectiv în organizația de la Câmpina. Puțini sunt cei care se bucură de revenirea lui Guran și vor fi și mai puțini cei care vor munci efectiv în campania electorală pentru alegerile parlamentare. N-ar fi exclus ca la ședința din această săptămână, de la Câmpina, să vină și Virgil Guran, așa că le recomandăm liberalilor câmpineni să se pregătească sufletește pentru această întâlnire.

6146 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matei 30.08.2016 09:32 Wow!! Va dati seama de mizerie este in partidele astea!!!!!!
  • virgil ieparu 31.08.2016 11:14 Nu pleaca cainele de la macelarie.hehehhehe.Unde sa mearga, la rampa de gunoi a politicii ?
  • As 02.09.2016 08:22 Rusine pentru d-l Guran sau pentru cei care-l sustin???!!!.Nu este o inventie:'ciolanul' a fost,este si va ramane unitatea de masura a puterii...Asadar,prezenta mea in fata urnelor pe 11 dec.consider ca este inutila,atata timp cat jocurile sunt facute...Sau poate nu???.Inca mai este ceva timp pentru a lua o decizie...
  • MIHAI 13.09.2016 01:00 SALUT REVENIREA DOMNULUI DEPUTAT VIRGIL GURAN IN RÂNDURILE PNL JUDET PRAHOVA.DOMNUL GURAN, A FOST SI A RĂMAS ,UN FEL DE LOCOMOTIVĂ A PNL JUD PRAHOVA.ESTE UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUTI PNL-ISTI DIN JUDET,A FOST FOARTE PREZENT IN PRESĂ SI TV,ARE F MULTE ACTIUNI PARLAMENTARE MATERIALIZATE, IAR ALTELE IN CURS.DUMNEALUI ȘI TISEANU DIN CÂMPINA, SUNT CEI MAI CUNOSCUTI PNL-ISTI.(in sensul bun al cuvântului)PARTICIPAREA DOMNIEI SALE PE LISTELE PNL,ESTE BENEFICĂ!!!SUCCES!!!
  • Mircea 13.09.2016 07:37 Hopaa! A inceput campania electorala! Si-a reactivat Guran postacii, ca nu il mai lauda nimeni!

Politică

2043 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: