Virgil Guran a revenit în PNL Prahova și va candida la un nou mandat de deputat

Politică (Categoria articolului)

Se vorbește de mai multă vreme despre revenirea deputatului Virgil Guran în organizația de la Prahova, după ce, în ultimul an, a făcut parte din PNL Dâmbovița. Ei bine, acum este oficial. Virgil Guran a revenit în PNL Prahova, dar nu se poate spune că a fost primit cu brațele deschise. Mai mult, unii dintre liberalii prahoveni au fost de-a dreptul șocați de această veste.

Aseară, la Ploiești, a avut loc ședința Biroului Politic Județean (BPJ) al PNL Prahova, ședință la care, spre surprinderea celor prezenți, a venit și Virgil Guran. Iar președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a anunțat oficial revenirea în organizație a doi parlamentari - Virgil Guran și Paul Dumbrăvanu. Cei doi au fost aleși deputați, în 2012, pe listele USL, apoi au părăsit PNL pentru a se înscrie în PLR (partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și care ulterior a devenit ALDE). Tot împreună, cei doi deputați au plecat din PLR la PRU (partidul pe sigla căruia se află Vlad Țepeș). Nu au stat mult nici aici. În vara anului trecut au revenit în PNL, Guran la Dâmbovița, iar Dumbrăvanu la organizația Sectorului 3 București. Acum, amândoi s-au întors în județul unde au candidat în urmă cu patru ani și, culmea, au fost și primiți, spre marea dezamăgire a multora dintre liberalii prahoveni, fie ei proveniți din vechiul PNL, fie din fostul PDL. Interesant este faptul că, la ședința BPJ de luna trecută, conducerea PNL Prahova îi asigura pe membrii de partid că nu se pune problema ca Virgil Guran să revină în organizație, iar acum, după o lună, vine anunțul oficial că Guran este deja în organizație. Îl vom regăsi, în mod cert, pe lista PNL Prahova pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie.

Vestea îi bulversează și pe liberalii câmpineni, pentru că Virgil Guran va activa efectiv în organizația de la Câmpina. Puțini sunt cei care se bucură de revenirea lui Guran și vor fi și mai puțini cei care vor munci efectiv în campania electorală pentru alegerile parlamentare. N-ar fi exclus ca la ședința din această săptămână, de la Câmpina, să vină și Virgil Guran, așa că le recomandăm liberalilor câmpineni să se pregătească sufletește pentru această întâlnire.

6374 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matei 30.08.2016 09:32 Wow!! Va dati seama de mizerie este in partidele astea!!!!!!
  • virgil ieparu 31.08.2016 11:14 Nu pleaca cainele de la macelarie.hehehhehe.Unde sa mearga, la rampa de gunoi a politicii ?
  • As 02.09.2016 08:22 Rusine pentru d-l Guran sau pentru cei care-l sustin???!!!.Nu este o inventie:'ciolanul' a fost,este si va ramane unitatea de masura a puterii...Asadar,prezenta mea in fata urnelor pe 11 dec.consider ca este inutila,atata timp cat jocurile sunt facute...Sau poate nu???.Inca mai este ceva timp pentru a lua o decizie...
  • MIHAI 13.09.2016 01:00 SALUT REVENIREA DOMNULUI DEPUTAT VIRGIL GURAN IN RÂNDURILE PNL JUDET PRAHOVA.DOMNUL GURAN, A FOST SI A RĂMAS ,UN FEL DE LOCOMOTIVĂ A PNL JUD PRAHOVA.ESTE UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUTI PNL-ISTI DIN JUDET,A FOST FOARTE PREZENT IN PRESĂ SI TV,ARE F MULTE ACTIUNI PARLAMENTARE MATERIALIZATE, IAR ALTELE IN CURS.DUMNEALUI ȘI TISEANU DIN CÂMPINA, SUNT CEI MAI CUNOSCUTI PNL-ISTI.(in sensul bun al cuvântului)PARTICIPAREA DOMNIEI SALE PE LISTELE PNL,ESTE BENEFICĂ!!!SUCCES!!!
  • Mircea 13.09.2016 07:37 Hopaa! A inceput campania electorala! Si-a reactivat Guran postacii, ca nu il mai lauda nimeni!

Politică

1030 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1729 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.