Virgil Guran a revenit în PNL Prahova și va candida la un nou mandat de deputat

Politică (Categoria articolului)

Se vorbește de mai multă vreme despre revenirea deputatului Virgil Guran în organizația de la Prahova, după ce, în ultimul an, a făcut parte din PNL Dâmbovița. Ei bine, acum este oficial. Virgil Guran a revenit în PNL Prahova, dar nu se poate spune că a fost primit cu brațele deschise. Mai mult, unii dintre liberalii prahoveni au fost de-a dreptul șocați de această veste.

Aseară, la Ploiești, a avut loc ședința Biroului Politic Județean (BPJ) al PNL Prahova, ședință la care, spre surprinderea celor prezenți, a venit și Virgil Guran. Iar președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a anunțat oficial revenirea în organizație a doi parlamentari - Virgil Guran și Paul Dumbrăvanu. Cei doi au fost aleși deputați, în 2012, pe listele USL, apoi au părăsit PNL pentru a se înscrie în PLR (partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și care ulterior a devenit ALDE). Tot împreună, cei doi deputați au plecat din PLR la PRU (partidul pe sigla căruia se află Vlad Țepeș). Nu au stat mult nici aici. În vara anului trecut au revenit în PNL, Guran la Dâmbovița, iar Dumbrăvanu la organizația Sectorului 3 București. Acum, amândoi s-au întors în județul unde au candidat în urmă cu patru ani și, culmea, au fost și primiți, spre marea dezamăgire a multora dintre liberalii prahoveni, fie ei proveniți din vechiul PNL, fie din fostul PDL. Interesant este faptul că, la ședința BPJ de luna trecută, conducerea PNL Prahova îi asigura pe membrii de partid că nu se pune problema ca Virgil Guran să revină în organizație, iar acum, după o lună, vine anunțul oficial că Guran este deja în organizație. Îl vom regăsi, în mod cert, pe lista PNL Prahova pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie.

Vestea îi bulversează și pe liberalii câmpineni, pentru că Virgil Guran va activa efectiv în organizația de la Câmpina. Puțini sunt cei care se bucură de revenirea lui Guran și vor fi și mai puțini cei care vor munci efectiv în campania electorală pentru alegerile parlamentare. N-ar fi exclus ca la ședința din această săptămână, de la Câmpina, să vină și Virgil Guran, așa că le recomandăm liberalilor câmpineni să se pregătească sufletește pentru această întâlnire.

5717 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matei 30.08.2016 09:32 Wow!! Va dati seama de mizerie este in partidele astea!!!!!!
  • virgil ieparu 31.08.2016 11:14 Nu pleaca cainele de la macelarie.hehehhehe.Unde sa mearga, la rampa de gunoi a politicii ?
  • As 02.09.2016 08:22 Rusine pentru d-l Guran sau pentru cei care-l sustin???!!!.Nu este o inventie:'ciolanul' a fost,este si va ramane unitatea de masura a puterii...Asadar,prezenta mea in fata urnelor pe 11 dec.consider ca este inutila,atata timp cat jocurile sunt facute...Sau poate nu???.Inca mai este ceva timp pentru a lua o decizie...
  • MIHAI 13.09.2016 01:00 SALUT REVENIREA DOMNULUI DEPUTAT VIRGIL GURAN IN RÂNDURILE PNL JUDET PRAHOVA.DOMNUL GURAN, A FOST SI A RĂMAS ,UN FEL DE LOCOMOTIVĂ A PNL JUD PRAHOVA.ESTE UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUTI PNL-ISTI DIN JUDET,A FOST FOARTE PREZENT IN PRESĂ SI TV,ARE F MULTE ACTIUNI PARLAMENTARE MATERIALIZATE, IAR ALTELE IN CURS.DUMNEALUI ȘI TISEANU DIN CÂMPINA, SUNT CEI MAI CUNOSCUTI PNL-ISTI.(in sensul bun al cuvântului)PARTICIPAREA DOMNIEI SALE PE LISTELE PNL,ESTE BENEFICĂ!!!SUCCES!!!
  • Mircea 13.09.2016 07:37 Hopaa! A inceput campania electorala! Si-a reactivat Guran postacii, ca nu il mai lauda nimeni!

Politică

3112 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

1 comentarii

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

2566 vizualizari
24 dec. 2020 19:38

Comunicat de presă din partea Partidului Verde Prahova cu privire la ședința din 23 decembrie a Consiliului Local Câmpina

2 comentarii

După scandalul din ședința de miercuri, 23 decembrie 2020, a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia nu a putut fi ales viceprimarul Câmpinei, mai mulți consilieri părăsind sala, am primit la redacție un comunicat din partea lui Cezar Grama, președintele Partidului Verde Prahova.

Alte stiri recente

7 vizualizari
22 ian. 2021 17:04

Accident în Câmpina. Patru mașini implicate, două garduri afectate, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital

Pe Strada Constantin Stere din Câmpina a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, un accident rutier destul de grav, în care au fost implicate patru autoturisme, au fost avariate două garduri, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital.

1731 vizualizari
22 ian. 2021 12:08

Proiect legislativ pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul municipiului

La începutul lunii decembrie 2020, Primăria Câmpina a transmis o adresă Parlamentului României prin care își exprima dorința de a prelua terenurile pe care se află calea ferată din interiorul municipiului având în vedere faptul că aceasta a fost scoasă din uz de mai mulți ani. Pe 12 ianuarie 2021, la Biroul Permanent al Senatului a fost depus un proiect de lege, inițiat de senatorul prahovean Laura Fulgeanu Moagher, privind transmiterea terenului respectiv din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Transporturilor, prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina.