CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

GEYC caută voluntari pentru Câmpina YouthArt Festival, care va avea loc în luna septembrie

- Social -

GEYC caută voluntari pentru Câmpina YouthArt Festival, care va avea loc în luna septembrie

În toamna acestui an, în intervalul 20-22 septembrie, la Câmpina va avea loc a doua ediție a Câmpina YouthArt Festival, care anul trecut, la prima sa ediție, s-a bucurat de mare succes.

Dar pentru buna desfășurare a unui asemenea eveniment este nevoie de multă muncă și de mulți voluntari. Asociația GEYC, co-organizator al evenimentului, anunță că până la data de 15 iulie se poate aplica pentru a fi voluntar al acestui festival. Detalii - aici.
Festivalul are la bază un parteneriat existent între Asociația GEYC și Primăria municipiului Câmpina și se va desfășura la fel ca și prima ediție, cu participare internațională, cu ateliere de creație, cu lucruri inedite, toate fiind o posibilă bază de plecare pentru tineri în cariera lor, în viața lor.


01 Jul 2024 17:12 1177 vizualizari


Comentarii


295 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
627 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
583 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
324 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV