Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud Muntenia, lansare oficială la Ploiești

Eveniment (Categoria articolului)

Tineri întreprinzători din cele șapte județe ale regiunii Sud Muntenia (Prahova, Dâmbovița, Argeș, Giurgiu, Teleorman, Călărași și lalomița) s-au adunat împreună și au fondat PTIRSM, structură regională a Patronatului Tinerilor Întreprinzatori din România (PTIR), care are ca scop susținerea, aparărarea, promovarea și reprezentarea intereselor profesionale, economice și sociale ale tinerilor întreprinzători de la nivelul regiunii Sud Muntenia. Evenimentul de lansare a acestei structuri patronale va avea loc joi, 23 septembrie 2021, în Ploiești, la Palatul Administrativ, în Sala Europa, începând cu ora 18.00.

PTIRSM este constituit în conformitate cu Legea Nr. 62/2011, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ca organizaţie patronală a tinerilor întreprinzători, independentă, fără caracter politic, înfiinţată ca persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial.
Evenimentul va fi moderat de Claudius Dociu, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România - Filiala Prahova și va avea ca invitați speciali personalități reprezentative ale mediului de afaceri:
Florin Jianu – Președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR)
Ovidiu Nicolescu – Președinte de onoare al CNIPMMR
Liviu Rogojinaru – Director de cabinet, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT)
Octavian Oprea – Președinte al Autorității pentru Digitalizarea României (ADR)
Iulian Dumitrescu – Președinte al Consiliul Județean Prahova
George Brezoi – Director al Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții si Promovarea Exportului Sud-Muntenia (AIMMAIPE)
Liviu Gabriel Mușat – Director General al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia (ADR Sud-Muntenia)
Alexandru Vane – Subprefect al Județului Prahova
Aurelian Gogulescu – Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Prahova (CCI Prahova)
Andrei Călin – Președinte PTIRSM
Daniel Urîtu – Președinte executiv PTIR
Cristian Ignea, Florin Duma, Maria Stoian, Marian Costea, Olimpia Doru, Mariana Mănucu – Președinți ai structurilor teritoriale din regiunea Sud Muntenia ale CNIPMMR
De asemenea, lansarea PTIRSM este susținută de BCR, HTSS și GROUPAMA.
Evenimentul va debuta cu prezentarea PTIRSM, a mediului deafaceri și antreprenorial, a detaliilor despre sursele de finanțare existente, despre investitori și potențiali parteneri. A doua parte a evenimentului se va desfășura sub forma unui networking cocktail, unde participanții pot interacționa, pot face schimb de know-how, experiențe și contacte și pot chiar crea relații de business reciproc avantajoase, la eveniment fiind prezenți antreprenori din diverse domenii de activitate.
Asociația a luat naștere la inițiativa a 15 membri fondatori ce vin cu experiență relevantă din calitatea lor de specialiști, profesori, experți și doctori în domenii precum juridic, financiar, contabilitate, comunicare, vânzări și producție si vine în sprijinul tinerilor întreprinzători cu acțiuni clare și informații complete din spectrul antreprenorial – legislativ.

3427 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1223 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1281 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

536 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

845 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.