Felicia Olteanu renunță la mandatul de consilier local. Locul său în CL Câmpina va fi luat de avocata Noemi Ionescu

Actualitate (Categoria articolului)

Felicia Olteanu, fosta șefă a ADPP Câmpina, în prezent consilier în cadrul Ministerului Finanțelor Publice, a anunțat că renunță la mandatul de consilier local obținut pe lista Partidului Verde la alegerile din 27 septembrie 2020. Se întâmplă acest lucru din cauza incompatibilității celor două funcții. Conform legii, statutul de funcționar public al Feliciei Olteanu nu-i permite să fie și consilier local.

Legislația în vigoare prevede ca, în termen de 15 zile de la validarea mandatului, alesul local aflat în incompatibilitate să opteze pentru una dintre funcții, astfel că Felicia Olteanu a optat pentru funcția deținută în cadrul Ministerului Finanțelor Publice. Locul său în Consiliul Local Câmpina va fi luat de următorul candidat de pe lista Partidului Verde, Noemi Ionescu, președintele organizației locale a partidului menționat. Noemi Ionescu are 42 de ani și este avocat.

4739 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Monic 03.11.2020 09:32 De ce a mai candidat? Doar stia de dinainte ca va fi in incompatibilitate? Doar sa insele alegatorii, Felicia Olteanu este un om foarte capabil, a lucrat mult in trecut cu administratia din Campina, dar din pacate ce a facut acum nu este Etic! De ce a acceptat ea o asemenea pata pe reputatia ei??

Actualitate

1098 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1143 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1294 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

998 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.