CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident la Câmpina, la intersecția Străzii Plevnei cu Bulevardul Culturii. Una dintre mașini a rupt o țeavă de gaze

- Social -

Accident la Câmpina, la intersecția Străzii Plevnei cu Bulevardul Culturii. Una dintre mașini a rupt o țeavă de gaze

La intersecția Străzii Plevnei cu Bulevardul Culturii, din municipiul Câmpina, s-a produs vineri dimineață un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Lucrurile puteau fi, însă, mult mai grave.

Un autoturism aflat în depășire a încercat să evite coliziunea cu o altă mașină și a urcat pe trotuar, a lovit gardul și a rupt țeava de gaze de la una din casele aflate chiar în apropierea intersecției. La fața locului au intervenit un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Câmpina din cadrul ISU Prahova, echipaje de la Poliția Municipală și două echipaje de intervenție de la Distrigaz. Pompierii au asigurat zona, iar angajații de la Distrigaz au oprit furnizarea gazului metan și au intervenit la schimbarea porțiunii avariate din țeava de gaze. Vom reveni.


17 Nov 2023 11:04 3692 vizualizari


Comentarii


296 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
627 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
583 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
324 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV