CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Mizerie de nedescris în cartierul Turnătoriei din Câmpina

- Actualitate -

Zorii zilei de miercuri, 28 iunie, au dezvăluit în cartierul Turnătoriei din Câmpina o mizerie de nedescris.

Imaginile arată ca după o petrecere de pomină care pare să fi fost marți seară în amintitul cartier de la marginea municipiului Câmpina - gunoaie de-a valma, în special cu pahare și sticle de băuturi alcoolice, tot felul de alte ambalaje... Imaginile credem că sunt, din păcate, suficient de sugestive.
Rprezentanții operatorului de salubritate ne-au precizat că astfel de scene se repetă aproape săptămânal în zona respectivă, fără ca nimeni să poată face nimic. Poate o prezență mai activă a polițiștilor în zonă, poate niște camere de supraveghere, toate dublate de sancțiuni exemplare pentru cei vinovați, poate toate acestea ar putea schimba ceva...


28 Jun 2023 09:33 2844 vizualizari


Comentarii


  • 29.06.2023 15:46 El Puerco De ce nu vine primaru sa adune gunoiu si sa dea dovada ca poate face ceva?
  • 29.06.2023 13:40 diss Exact cum am mai afirmat, poate acum apare comentariul: poliția locală își (re)dovedește inutilitatea. Polițiștii locali amendează bătrânele care vănd mărar și se plimbă( pe banii bugetului local) toată ziua cu mașinile. Nu câ poliția locală ar fi mai brează. România este raiul de pe pământ pentru bugetari.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
630 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4640 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
588 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1355 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV