CS Câmpina, calificare en-fanfare la turneul final al Euroregiunii la handbal feminin

Sport (Categoria articolului)

După cum v-am informat zilele trecute, sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit partidele din două grupe de calificare pe euroregiune pentru Campionatul Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Elevele lui Daniel Vasile s-au calificat en-fanfare pentru semifinalele turneului, care vor avea loc duminică, 20 martie, la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”. Astfel, CS Câmpina a învins categoric cu 34-9 pe Top Sport Topoloveni și cu 26-5 pe Dunărea Giurgiu. Meciurile formației câmpinene au avut loc într-o atmosferă electrizantă, cu un public incandescent, pe marginea terenului aflându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, alături de subprefectului județului Prahova, Alexandru Vane, dar și președintele Comsiei de Sport din Consiliul Local, Liviu Davidescu.
Cele două rezultate excepționale sunt rodul unei prestații foarte bune, generate de o muncă susținută, seriosă, desfășurată de ani buni. Spre deosebire de adversarele lor, micuțele handbaliste de la CS Câmpina au avut o circulație foarte bună a mingii, cu trasee clare, bine stabilite și îndelung antrenate, cu încrucișări, cu un joc impresionant de bine pregătit pentru această categorie de vârstă.
Lotul CS Câmpina pentru aceste meciuri a avut următoarea componență: Teodora Alexe, Rebeca Chitălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu, Antonia Dragomir, Cătălina Antonie, Sofia Robu, Carina Vasile, Gabriela Roiniță, Mălina Cărămidaru, Ioana Cîrmaci, Ariana Duță, Teodora Jubea, Ilinca Neagu, Antonia Robu. Antrenor: Daniel Vasile.

6403 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

143 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

1859 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

Alte stiri recente

283 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

48 vizualizari
25 apr. 2024 15:33

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.