CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CS Câmpina, calificare en-fanfare la turneul final al Euroregiunii la handbal feminin

- Sport -

CS Câmpina, calificare en-fanfare la turneul final al Euroregiunii la handbal feminin

După cum v-am informat zilele trecute, sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit partidele din două grupe de calificare pe euroregiune pentru Campionatul Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Elevele lui Daniel Vasile s-au calificat en-fanfare pentru semifinalele turneului, care vor avea loc duminică, 20 martie, la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”. Astfel, CS Câmpina a învins categoric cu 34-9 pe Top Sport Topoloveni și cu 26-5 pe Dunărea Giurgiu. Meciurile formației câmpinene au avut loc într-o atmosferă electrizantă, cu un public incandescent, pe marginea terenului aflându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, alături de subprefectului județului Prahova, Alexandru Vane, dar și președintele Comsiei de Sport din Consiliul Local, Liviu Davidescu.
Cele două rezultate excepționale sunt rodul unei prestații foarte bune, generate de o muncă susținută, seriosă, desfășurată de ani buni. Spre deosebire de adversarele lor, micuțele handbaliste de la CS Câmpina au avut o circulație foarte bună a mingii, cu trasee clare, bine stabilite și îndelung antrenate, cu încrucișări, cu un joc impresionant de bine pregătit pentru această categorie de vârstă.
Lotul CS Câmpina pentru aceste meciuri a avut următoarea componență: Teodora Alexe, Rebeca Chitălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu, Antonia Dragomir, Cătălina Antonie, Sofia Robu, Carina Vasile, Gabriela Roiniță, Mălina Cărămidaru, Ioana Cîrmaci, Ariana Duță, Teodora Jubea, Ilinca Neagu, Antonia Robu. Antrenor: Daniel Vasile.


19 Mar 2022 17:32 6443 vizualizari


Comentarii


1614 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1404 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
906 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
626 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV