CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încă un apel la Primăria Câmpina pentru a-i obliga pe proprietarii clădirilor neterminate să le acopere cu mesh-uri

- Actualitate -

Încă un apel la Primăria Câmpina pentru a-i obliga pe proprietarii clădirilor neterminate să le acopere cu mesh-uri

Un apel repetat, pe care nu-l fac oamenii de rând și nici reprezentanții mass-media, ci chiar un consilier local. Este vorba despre consilierul PNL Elena Albu, care de mai multă vreme tot încearcă să-i convingă pe reprezentanții diverselor compartimente din Primărie și Poliția Locală să găsească soluții pentru clădirile neterminate și care arată jalnic.

"Vă solicit încă o dată, haideți să găsim o soluție pentru a-i obliga pe cei care dețin clădiri neterminate, unele chiar construite ilegal, să le acopere măcar cu niște mesh-uri. Avem o clădire deja celebră, turnul înclinat, mai avem una vis-a-vis de Colegiul Grigorescu, unde țigănia e și mai mare. Haideți să rezolvăm această problemă și să-i obligăm pe proprietari să le îmbrace în niște mesh-uri și să le țină așa până la adânci bătrâneți dacă nu sunt în stare să le finalizeze. Ați văzut cum arată clădirea de peste drum de Colegiul Grigorescu, că doar trecem cu toții pe acolo. Trebuie să solicităm proprietarului clădirii să-și dea zdrențele jos. Nu se poate așa ceva, nu putem tolera în centrul orașului o asemenea mizerie! Nu este pentru prima dată când fac acest apel la dvs., haideți să găsim o soluție cu aceste clădiri!", a afirmat Elena Albu în plenul ședinței de săptămâna trecută a Consiliului Local Câmpina. (video) Urmărim cu interes dacă se ia sau nu vreo măsură...


02 Aug 2018 11:46 4375 vizualizari


Comentarii


  • 02.08.2018 17:46 Nini Dna Albu daca sunteti asa preocupată de aspectul estetic al orasului, de ce nu promovați un proiect de hotărâre in acest sens? Doar sunteti consilier. .. ce va reține?Va aduc la cunostinta ca legile nu prevăd obligarea proprietarului. De ce Directia Economica nu mareste impozitele pt. Aceste clădiri??? Gropile lui Pitigoi nu le vedeti?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
208 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
421 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
515 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
900 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV