CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încă un apel la Primăria Câmpina pentru a-i obliga pe proprietarii clădirilor neterminate să le acopere cu mesh-uri

- Actualitate -

Încă un apel la Primăria Câmpina pentru a-i obliga pe proprietarii clădirilor neterminate să le acopere cu mesh-uri

Un apel repetat, pe care nu-l fac oamenii de rând și nici reprezentanții mass-media, ci chiar un consilier local. Este vorba despre consilierul PNL Elena Albu, care de mai multă vreme tot încearcă să-i convingă pe reprezentanții diverselor compartimente din Primărie și Poliția Locală să găsească soluții pentru clădirile neterminate și care arată jalnic.

"Vă solicit încă o dată, haideți să găsim o soluție pentru a-i obliga pe cei care dețin clădiri neterminate, unele chiar construite ilegal, să le acopere măcar cu niște mesh-uri. Avem o clădire deja celebră, turnul înclinat, mai avem una vis-a-vis de Colegiul Grigorescu, unde țigănia e și mai mare. Haideți să rezolvăm această problemă și să-i obligăm pe proprietari să le îmbrace în niște mesh-uri și să le țină așa până la adânci bătrâneți dacă nu sunt în stare să le finalizeze. Ați văzut cum arată clădirea de peste drum de Colegiul Grigorescu, că doar trecem cu toții pe acolo. Trebuie să solicităm proprietarului clădirii să-și dea zdrențele jos. Nu se poate așa ceva, nu putem tolera în centrul orașului o asemenea mizerie! Nu este pentru prima dată când fac acest apel la dvs., haideți să găsim o soluție cu aceste clădiri!", a afirmat Elena Albu în plenul ședinței de săptămâna trecută a Consiliului Local Câmpina. (video) Urmărim cu interes dacă se ia sau nu vreo măsură...


02 Aug 2018 11:46 4392 vizualizari


Comentarii


  • 02.08.2018 17:46 Nini Dna Albu daca sunteti asa preocupată de aspectul estetic al orasului, de ce nu promovați un proiect de hotărâre in acest sens? Doar sunteti consilier. .. ce va reține?Va aduc la cunostinta ca legile nu prevăd obligarea proprietarului. De ce Directia Economica nu mareste impozitele pt. Aceste clădiri??? Gropile lui Pitigoi nu le vedeti?
245 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
308 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1293 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV