Polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune de monitorizare a traficului rutier în mai multe localități, printre care și Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

”Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană, şi țineți cont de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule. Respectați regimul legal de viteză, în interiorul localităților”, acesta a fost mesajul Poliției Rutiere Prahova transmis participanților la trafic în cadrul unei ample acțiuni de monitorizare a traficului rutier, acțiune desfășurată joi, 29 iulie, între orele 18 și 21. Acțiunea s-a desfășurat în localitățile Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte și Plopeni.

80 de polițiștii rutieri au atras atenția tuturor participanților la traficul rutier că sunt obligați să respecte legislația în vigoare și să adopte un stil de conducere preventiv-reactiv, atât pentru siguranța lor, cât și a celor din jur.
În urma controlului a 400 de autovehicule, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni în valoare totală de 38.520 de lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute 16 permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

3123 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cojocaru Ion 31.07.2021 19:32 Foarte bine. Politia sa faca verificari zilnice, iar în weekend sa fie controale nonstop pe străzile principale și la toate intrarile/ieșirile din localitate. Amenzile sa fie maxime, ridicare plăcuțe înmatriculare, suspendare permise, dosare penale, etc. Fără milă pentru cei care nu respectă legea.
  • Dacul Suveran 31.07.2021 21:04 Vrajeala! Incompetenta Politiei Rutiere Romane se vede dupa numarul de morti de pe sosele. 24 de morti intr-un sfarsit de saptamana va spune ceva? Oprirea in din trafic este o aiureala, atata timp cat semnul STOP, sau cedeaza trecerea nu sunt respectate. Noaptea le sar rotile tinerilor ce strabat strazile Campinii, insa nu am vazut pe nimeni sa-i sanctioneze.. Eficienta Politie Rutiera "ZERO"...
  • Rammstein 01.08.2021 07:37 Miliția la datorie!!..

Actualitate

970 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1202 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.