Pe 16 și 17 noiembrie are loc ediția a III-a a Cupei ”RC Câmpina” la automodelism

Sport (Categoria articolului)

Deși nu este deloc un sport simplu sau o joacă, automodelismul prinde tot mai mult teren și la Câmpina, în primul rând grație unor eforturi făcute de Asociația Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, condusă de Răzvan Nicolau. La sfârșitul săptămânii viitoare, sâmbătă, 16, și duminică, 17 noiembrie, la Câmpina va avea loc a treia ediție a Cupei ”RC Câmpina” la automodelism.

Ca și precedentele ediții, și de această dată evenimentul va avea loc în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, toți cei interesați putând vedea, începând cu ora 9.00, în fiecare din cele două zile ale competiției, automodele spectaculoase și întreceri antrenante.
Pentru copii automodelismul reprezintă o mare atracție, cei mai mulți dintre ei fiind acaparați de butoanele telecomenzilor. Pentru cei mai mari, cu siguranță este mai mult decât un simplu sport. Automodelismul este destul de costistor, fiecare concurent încearcă să vină la concursuri cu modele din ce în ce mai performante, din ce în ce mai frumoase, mai spectaculoase, punctând dincolo de competiție în sine și la capitolul imagine.
Organizatorii speră ca, pe parcursul celor două zile de întreceri, la sala de la ”Grigorescu” să fie prezenți cât mai mulți spectatori și, poate, printre cei mici care vor veni la Cupa "RC Câmpina" se vor afla și viitorii campioni de mâine ai automodelismului.

3388 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

337 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

229 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.