Contratimp Câmpina, la final de cantonament şi înaintea primelor competiţii oficiale

Sport (Categoria articolului)

30 de sportivi de la clubul de nataţie Contratimp Câmpina s-au aflat, în perioada 6-10 februarie, într-un stagiu de pregătire centralizată la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte.

Beneficiind de condiţii excelente, la Târgovişte s-au pregătit 30 dintre cei mai buni sportivi ai clubului de nataţie Contratimp Câmpina, însă nu toţi sportivii sunt din Câmpina, ci şi din Ploieşti, Bucureşti, Tg. Mureş şi Târgovişte. De pregătirea lor în acest stagiu centralizat s-au ocupat antrenorii Octavian Postolache, Cristian Stamate şi Anca Pătrăşcoiu. Din rândurile copiilor nu au lipsit performerii anului trecut - Andreea Văcaru (campioană naţională la categoria 11 ani, în proba de 50m fluture), Teodor Magda (vicecampion naţional la categoria 12 ani, în proba de 100m bras). Întreg lotul deplasat de Contratimp la Târgovişte i-a inclus pe: Andreea Văcaru, Teodor Magda, Sebastian Costache, Cosmin Coandă, Eduardo Postolache, Ştefan Şerbănescu, Antonio Stoian, Andrei Lazăr, Valentin Duţă, Philip Ellesdorfer, Bogdana Ellesdorfer, Mihnea Prodan, Matei Radu, Ştefan Rachieru, Nicolae Postu, David Glijin, Eric Lefter, Bogdan Scăunaşu, Darius Neacşu, Fabio Bachios, Cristian Neacşu, Rareş Rădoi, Alexandra Diaconu, Diana Buzăţoiu, Flavia Comărnicescu, Alexia Dumitrache, Elida Stanciu, Ilinca Străulescu, Bianca Văduva, Ioana Nicolaescu.
Prima competiţie la care vor participa sportivii de la Contratimp va avea loc chiar la Târgovişte, acolo unde a avut loc acest scurt stagiu de pregătire, pe 18-19 februarie fiind programată Cupa Contratimp Chindia, la care vor participa peste 400 de sportivi din țară, cu vârste între 8 şi 11 ani, care vor lua startul în 52 de probe.

5882 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1855 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2169 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

839 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

168 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.