La un pas de o tragedie. Un junior de la Urlaţi şi-a pierdut cunoştinţa pe teren la meciul cu CS Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc, sâmbătă dimineaţă, primul meci oficial pe teren propriu al formaţiei CS Câmpina, echipă înfiinţată de Consiliul Local Câmpina în urmă cu aproximativ un an. Primul meci al CS Câmpina a fost la un pas să intre în istorie ca o tragedie, după ce portarul formaţiei adverse - Unirea Urlaţi s-a prăbuşit pe teren în minutul 10.

Toată lumea a intrat în panică, bineînțeles că meciul a fost întrerupt şi tânărului portar al oaspeţilor i s-au acordat primele îngrijiri. A avut noroc cu prezenţa de spirit a asistentei medicale prezente la teren, care şi-a dat seama de gravitatea situaţiei şi a solicitat oficialilor grupării gazdă să cheme imediat ambulanţa. Din păcate, a durat aproape 20 de minute până la sosirea ambulanţei, pentru că aceasta a fost îndrumată greşit şi a ajuns mai întâi la stadionul "Rafinăriei". În cele din urmă, cu greu, a ajuns la terenul sintetic de la Căminul Petrol, dar la intrarea dinspre strada Uniunea Europeană.
Jucătorul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal, acolo unde a rămas aproximativ trei ore la Camera de Primiri Urgenţe. Medicii care i-au acordat primul ajutor au ajuns la concluzia că a fost o cădere de calciu, dar una foarte puternică, aşa cum foarte rar se poate întâlni la un tânăr de 17-18 ani, mai ales când acesta practică un sport. Băiatului i s-au administrat perfuzii, i s-a făcut o serie de analize, la plecare recomandându-li-se oficialilor echipei din Urlaţi, care l-au însoţit pe jucător la spital, să repete analizele în zilele următoare.
Partida propriu-zisă dintre CS Câmpina şi Unirea Urlaţi, contând pentru etapa a doua a campionatului judeţean de juniori A, s-a reluat după aproximativ 20 de minute de la acest incident şi s-a încheiat cu victoria câmpinenilor cu scorul de 6-0.

6762 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1340 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2118 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1297 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1004 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.