CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liceul Mecanic Câmpina, parte a unui proiect privind incluziunea copiilor romi în școli

- Social -

Liceul Mecanic Câmpina, parte a unui proiect privind incluziunea copiilor romi în școli

”O școală incluzivă pentru noi!” este numele unui proiect care a început în Prahova și care include și Liceul Mecanic Câmpina. De altfel, conferința de lansare a acestui proiect a avut loc chiar la liceul câmpinean, vineri, 27 mai, în prezența directorul acestei instituții, Vasile Androne, a reprezentanților asociațiilor partenere în proiect, a cadrelor didactice, dar și a consilierului local Marius Anghelescu.

Proiectul beneficiază de finanțare din fonduri provenind din Norvegia, Islanda și Liechtenstein, iar principalul scop al acestuia este de a crește capacitatea instituțională a unităților școlare pentru asigurarea incluziunii sociale a copiilor romi prin formarea profesorilor, pregătireea părinților, elevilor, elaborarea de curricule și materiale didactice. De altfel, grupul țintă al proiectului este format din 72 profesori din unitățile școlre partenere care lucreză cu copii romi, 120 de părinți (romi și neromi) ai elevilor din unitățile școlare partenere, 240 de elevi (romi și neromi) din unitățile școlare partenere, precum și cele cinci unități de învățământ - Liceul Mecanic Câmpina, Școala Gimnazială ”Erou Sergent Grigore Ioan” din Dumbrăvești, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” din Boldești-Scăieni, Școala profesională din Bălțești, Școala Gimnazială din Podenii Noi. Proiectul a fost prezentat de președintele Asociației Aresel Ploiești, Cristina Luncă. (video)
Valoarea proiectului este de 137.044 euro și va fi implementat până la 30 iunie 2023.


27 May 2022 23:02 3068 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
368 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
274 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1529 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1002 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV