Se sparge asfaltul turnat pentru gura de canalizare, la sensul giratoriu de la Fibec

Actualitate (Categoria articolului)

Am scris zilele trecute despre situația de la sensul giratoriu de la Fibec, unde iese apă din asfalt. A ieșit și tot ieșit apă în zona respectivă, mai ales că a plouat destul de mult în ultima vreme, iar acolo, în punctul în care apa iese din asfalt se termină canalizarea pluvială care vine de pe Câmpinița. Acolo exista un capac de canalizare, care a fost astupat de firma care a asfaltat Bulevardul Carol I. 

Problema stă în felul următor: canalizarea cea nouă, introdusă în Cartierul Câmpinița, se termină la sensul giratoriu. Între sensul giratoriu și calea ferată, lucrările de canalizare nu s-au mai executat. Dar nici nu s-a făcut legătura cu canalizarea pluvială din Strada Pictor Grigorescu. Așa că apa și-a făcut loc și a ieșit la suprafață prin asfaltul turnat peste gura de canalizare. Astăzi, doi muncitori au venit să rezolve problema. Să spargă asfaltul, iar apoi va veni o echipă care va face legătura între canalizarea pluvială de pe Câmpinița și cea de pe Pictor Grigorescu.

7522 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionutz 25.05.2016 10:57 Cât de cretin sa fii sa spargi asfaltul de abia turnat ca ai fost tu ... si nu știu ce ai făcut tu canalizarea?! Cine plătește pentru idioțenia asta?

Actualitate

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

Alte stiri recente

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.