CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

HidroPrahova, 3,46 milioane lei profit net anul trecut. În august se aprobă bonusurile pentru membrii Consiliului de Administrație

- Actualitate -

HidroPrahova, 3,46 milioane lei profit net anul trecut. În august se aprobă bonusurile pentru membrii Consiliului de Administrație

Pe ordinea de zi a ședinței din 13 august 2019 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor de la HidroPrahova se află mai multe puncte printre care și cele privind repartizarea profitului net înregistrat de societate la 31 decembrie 2018 și stabilirea cuantumului bonusului pentru membrii Consiliului de Administrație având în vedere îndeplinirea indicatorilor de performanță în anul anterior. Trebuie să știți că, din punct de vedere financiar, HidroPrahova merge foarte bine. La finalul anului 2018, operatorul de apă și canal a obținut un profit brut de 4,1 milioane lei și un profit net de 3,46 milioane lei, după cum reiese din raportul depus de administratorii societății.

În ședința din august, AGA va aproba repartizarea profitului net în conformitate cu legislația în vigoare, astfel: 205.253 lei - rezerve legale, 1.144.530 lei - pentru proiectele cofinanțate din împrumuturi, 967.102 lei - rezerve pentru sursele proprii de finanțare, 1.144.530 lei - dividende. În ceea ce privește bonusurile pentru membrii Consiliului de Administrație, despre acest subiect s-a discutat și la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind unul dintre acționarii (minoritari) ai HidroPrahova. Câmpina este reprezentată în AGA de la HidroPrahova de consilierul juridic al Consiliului Local, Laurențiu Olărașu, care votează la ședințele AGA în funcție de mandatul primit din partea CL. Nu că votul Câmpinei ar conta prea mult în condițiile în care acționar majoritar al HidroPrahova este Consiliul Județean...

Punctele referitoare la exercițiul financiar pe 2018, raportul administratorilor, repartizarea profitului net și acordarea bonusurilor pentru membrii CA ar fi trebuit discutate și aprobate de mai multă vreme, dar ședința a tot fost amânată. "Eu nu am primit materialele pentru ședința AGA de la HidroPrahova din 2 iulie și nu știu ce mandat să vă dau. Am văzut în convocator că este și un proiect privind acordarea unor bonusuri și aș fi fost curioasă să vedem în ce măsură s-au îndeplinit indicatorii de performanță pentru a se putea solicita aceste bonusuri. În aceste condiții, fără să văd materialele pentru ședința AGA, ce mandat vă pot eu da?!", a întrebat consilierul câmpinean Elena Albu, la ultima ședință a CL. Laurențiu Olărașu a încercat să explice că sunt aceleași materiale cu cele de la ședința precedentă, care... nu a mai avut loc, dar Elena Albu i-a replicat: "Nici acele materiale nu le-am primit!" În cele din urmă, nu s-a mai discutat despre niciun mandat pentru reprezentantul Câmpinei, dar probabil că subiectul va fi reluat la ședința de la finalul lunii iulie și va trebui dat un mandat pentru AGA din 13 august.
Dar despre ce bonusuri este vorba? Conform unei alte hotărâri AGA, nr. 5 din aprilie 2017, pentru îndeplinirea indicatorilor de performanță aprobați pentru anul 2018, fiecare membru neexecutiv al Consiliului de Administrație poate primi un bonus de până la 10 indemnizații nete lunare, cuantumul unei astfel de indemnizații fiind de 1.000 lei. Așadar, este vorba de un bonus de 10.000 lei net pentru fiecare dintre cei șase membri neexecutivi ai Consiliului de Administrație de la HidroPrahova. Nu știm cum stau lucrurile în alte localități, dar la Câmpina există multe nemulțumiri cu privire la activitatea HidroPrahova și va fi interesant de văzut ce mandat vor da consilierii locali reprezentantului Câmpinei în AGA de la HidroPrahova.


15 Jul 2019 13:22 3647 vizualizari



Comentarii






  • 15.07.2019 14:18 campiion Pai daca au profit, de ce se maresc tarifele la apa??
2526 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2633 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1482 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5659 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV