Noul primar al orașului Breaza - Bogdan Novac și viziunea sa pentru o administrație locală eficientă

Politică (Categoria articolului)

Bogdan Novac a fost una dintre marile surprize ale alegerilor locale din 27 septembrie 2020, din Prahova. Candidatul USR la Primăria Breaza a dat complet peste cap planurile contracandidaților săi de la partidele mari și a câștigat funcția de primar, dar nu oricum, ci cu aproape 51% din voturi. "Votul cetățenilor din Breaza reprezintă o mare onoare pentru mine, dar și o mare responsabilitate, în același timp", spune Bogdan Novac, care recunoaște că, inclusiv pentru el și echipa USR, procentul obținut la alegeri a fost cu mult peste așteptări.

Ce i-a convins pe locuitorii din Breaza să voteze un primar tânăr, fără experiență în administrație, care vine din mediul privat (este avocat de profesie)? "Mi-am dorit și asta am și făcut în campania electorală, să le transmit brezenilor viziunea mea despre oraș, deschis, cu sinceritate. Le-am prezentat proiectul meu pentru viitorul administrației locale și al orașului și modul în care văd eu rezolvate problemele orașului. Împreună cu colegii mei din USR, am pus accent pe întâlnirile directe cu cetățenii, în toate cartierele orașului. Am vrut să discutăm față în față, direct, sincer, astfel încât oamenii să vadă cum gândim și ce proiecte avem", ne-a declarat proaspătul primar al orașului Breaza.
Alegerile s-au încheiat, Bogdan Novac a depus jurământul și a fost învestit în funcție, iar acum a trecut la treabă, conștient fiind de faptul că așteptările locuitorilor din Breaza sunt extrem de mari. "Vom începe cu reorganizarea administrației locale, pe eficientizarea acesteia, urmând ca apoi să punem accent pe rezolvarea problemelor pe care Breaza le are și sunt destule. Avem în plan atragerea de fonduri europene, obligatoriu, pentru că Breaza nu are un buget local care să acopere necesarul pentru soluționarea problemelor mari pe care le are. Din punctul meu de vedere, atragerea de fonduri extrabugetare este singura soluție pentru rezolvarea problemelor. Și, bineînțeles, implementarea proiectelor în condiții de transparență, competență, profesionalism și legalitate totală. Da, problemele din Breaza sunt foarte multe, iar unele necesită o soluționare destul de rapidă. Îmi doresc să începem activitatea eficient pe toate palierele pe care Breaza are probleme - infrstructura rutieră, infrastructura utilităților, turismul, care este, practic, inexistent la acest moment, serviciile oferite de administrație și multe altele", a afirmat Bogdan Novac. (video)
Despre toate aceste probleme, dar și despre viziunea noului primar al orașului Breaza cu privire la ceea ce înseamnă o administrație eficientă, puteți afla mai multe urmărind emisiunea în care l-am avut ca invitat pe Bogdan Novac.

6438 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).

3289 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

1 comentarii

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

Alte stiri recente

6 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1431 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: