Primim de la cititori. Gropile din jurul capacelor de pe Strada Bobâlna, exasperante pentru locuitorii din zonă

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă zilele trecute, după ploaie, pe Strada Bobâlna.

Cititorul nostru ne-a transmis că oamenii din această zonă sau care trebuie să treacă zilnic pe această stradă sunt exasperați din cauza gropilor apărute în jurul gurilor de canalizare. Oamenii se întreabă ce au de gând autoritățile cu această situație. Un răspuns ar putea veni chiar din partea viceprimarului municipiului Câmpina, care locuiește exact pe această stradă, dar cum un răspuns din partea acestuia este foarte puțin probabil, singura veste - și mai proastă - pe care putem să o dăm oamenilor din această zonă este că Strada Bobâlna ar putea intra printre primele străzi în programul HidroPrahova de înlocuire a rețelelor de apă, un proiect derulat din fonduri europene.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.

2004 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 01.07.2023 02:17 Și credibilitatea srlului bugetar Hidro tinde spre 0 că și cele 2 poliții care ard gazul degeaba...Vasii a tras păcatele și plăcerile vieții.Atat meseria de polițist cât și de judecător,avocat este hulită,că ai de a face cu borfași.Greii PSD și camarila PDL sub același acoperiș fumând pipa păcii și dansând la Muntenia.Maxim ar fi sa declari Tiseanu că simpatizează PSD și poartă roșu.Daca e ordin cu plăcere.Eu zic că Moldoveanu râvnește un post mai sus,deputat,senator.Va scoli pe alții să ii ia locul și să țină piept ironiilor lui Zagan și Duran.Dna Nistor nu aduna voturi nici cât Moisescu.Cu cât se înscriu mai mulți la primărie șansele sunt mai echitabile

Actualitate

391 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

146 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

71 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1395 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.