CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Gropile din jurul capacelor de pe Strada Bobâlna, exasperante pentru locuitorii din zonă

- Actualitate -

Primim de la cititori. Gropile din jurul capacelor de pe Strada Bobâlna, exasperante pentru locuitorii din zonă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă zilele trecute, după ploaie, pe Strada Bobâlna.

Cititorul nostru ne-a transmis că oamenii din această zonă sau care trebuie să treacă zilnic pe această stradă sunt exasperați din cauza gropilor apărute în jurul gurilor de canalizare. Oamenii se întreabă ce au de gând autoritățile cu această situație. Un răspuns ar putea veni chiar din partea viceprimarului municipiului Câmpina, care locuiește exact pe această stradă, dar cum un răspuns din partea acestuia este foarte puțin probabil, singura veste - și mai proastă - pe care putem să o dăm oamenilor din această zonă este că Strada Bobâlna ar putea intra printre primele străzi în programul HidroPrahova de înlocuire a rețelelor de apă, un proiect derulat din fonduri europene.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


30 Jun 2023 21:01 2152 vizualizari


Comentarii


  • 01.07.2023 02:17 A.G Și credibilitatea srlului bugetar Hidro tinde spre 0 că și cele 2 poliții care ard gazul degeaba...Vasii a tras păcatele și plăcerile vieții.Atat meseria de polițist cât și de judecător,avocat este hulită,că ai de a face cu borfași.Greii PSD și camarila PDL sub același acoperiș fumând pipa păcii și dansând la Muntenia.Maxim ar fi sa declari Tiseanu că simpatizează PSD și poartă roșu.Daca e ordin cu plăcere.Eu zic că Moldoveanu râvnește un post mai sus,deputat,senator.Va scoli pe alții să ii ia locul și să țină piept ironiilor lui Zagan și Duran.Dna Nistor nu aduna voturi nici cât Moisescu.Cu cât se înscriu mai mulți la primărie șansele sunt mai echitabile
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
132 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
372 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
514 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
899 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV