Tragedie de sărbători, la Câmpina. Doi bătrâni au murit într-un incendiu produs în blocul de pe Strada Tudor Vladimirescu

Actualitate (Categoria articolului)

Marți dimineață, la ora 4.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu într-un apartament la blocul cu zece etaje de pe Strada Tudor Vladimirescu.

Ajunși la fața locului cu patru autospeciale, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la un apartament de la etajul 4. Au fost evacuate 10 persoane, de la etajul inferior și două etaje superioare. Din păcate, în apartamentul cuprins de flăcări au fost găsiți doi bătrâni - un bărbat de 80 ani și o femeie de 70 ani - care nu au mai putut fi salvați, fiind declarați decedați. Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, cei doi bătrâni au murit din cauza intoxicării cu fum.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3688 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 28.12.2022 13:22 Sunt 4 blocuri cu zece etaje acolo, unde a fost incendiul?

Actualitate

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

306 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.