Încă trei locuințe pentru medicii de la Spitalul Municipal Câmpina în blocul de necesitate

Actualitate (Categoria articolului)

La ultima ședință a Consiliului Local Câmpina din acest mandat, ședință care a avut loc joi, 17 septembrie 2020, a fost aprobat un proiect de hotărâre prin care Spitalului Municipal Câmpina i se repartizează încă trei locuințe din blocul de necesitate, cu statut de locuințe de serviciu pentru cadrele medicale și personalul de conducere. 

”În contextul situației epidemiologice speciale în care spitalul nostru a fost stabilit prin Ordin al Ministrului Sănătății ca spital de suport Covid, fluctuația de medici a crescut și această suplimentare de locuințe de serviciu ne va ajuta să atragem noi medici, necesari ca să completăm normativul deficitar, în perspectiva reluării activității pentru pacienții non-Covid”, se arată în solicitarea transmisă de Spitalul Municipal Câmpina către Consiliul Local.
Anterior, fuseseră alocate 12 locuințe de serviciu pentru cele două spitale din Câmpina - Municipal și Voila, numărul acestor locuințe ajungând acum la 15. Spitalului Municipal i-au fost repartizate zece apartamente și două garsoniere, situate la primul și al doilea etaj al primei scări, în vreme ce pentru Spitalul de Psihiatrie Voila au fost repartizate două apartamente și o garsonieră, toate la parter, la prima scară.
În afara celor 15 locuințe repartizate celor două spitale, Consiliul Local a mai repartizat o garsonieră campioanei olimpice la tineret, Georgeta Popescu. În total, în blocul de necesitate sunt 72 unități locative (apartamente și garsoniere), până în acest moment fiind repartizate și ocupate doar 16 dintre ele. Restul de 56 de unități locative stau în continuare goale, de patru ani, pentru că, după cum știți, blocul de necesitate a fost finalizat în toamna anului 2016. Investiția a costat 9,6 milioane lei, fără TVA, iar finanțarea a fost asigurată dintr-un credit accesat de Primăria Câmpina, credit la care încă se mai plătesc rate și dobânzi.

3267 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1440 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1325 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

94 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

69 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.