CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

- Social -

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

Activitatea face parte din parteneriatele educaționale ”Starea de bine în grupa de preșcolari”  și  ”Copilăria, o lume de vis”, pe care instituția de învățământ din Câmpina le-a derulat în ultimii doi ani școlari împreună cu Grădinița nr. 14 Târgoviște și Școala Gimnazială ”Radu Cel Mare” Găești, parteneriate avizate de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și de Inspectoratul Școlar Județean Prahova.
În cursul zilei de vineri, 26 aprilie 2024, zece cadre didactice din Dâmbovița, împreună cu directorul Ana Maria Stan și consilierul școlar Constanța Stanciu de la CJRAE Dâmbovița, au trecut pragul grădiniței câmpinene, cu mult entuziasm și dorința de cunoaștere reciprocă. Fiecare grupă de copii a dorit să încânte musafirii cu diferite activități, de sărbătoare. Astfel au fost prezentate mici scenete, cântece, jocuri de mișcare (”Vânătoarea de ouă” sau ”Goana după cadourile de la Iepuraș”), ateliere de lucru (coronițe de Paște cu materiale reciclabile, decorarea unor coșulețe din ipsos, realizarea unor ouă din paste făinoase pictate, coșulețe pentru ouă de Paște etc.). Cadrele didactice nu au putut sta deoparte, au acceptat invitația copiilor de a-i ajuta la realizarea celor mai frumoase lucrări. Întâlnirea a continuat cu o discuție, masa rotundă, în cadrul căreia au fost prezentate două filmulețe: activitățile din ”Săptămâna verde”, care tocmai s-a încheiat, precum și ”50 de motive pentru care copiii iubesc grădinița noastră” – un interviu inopinat, în care copiii au fost intervievați.
”La diseminarea parteneriatelor a participat și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, fiind o mândrie pentru colectivul de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, deoarece sprijinul pe care îl oferă grădiniței și copiilor, în permanență, este vizibil. După discuții, invitatele au vizitat orașul, împreună cu două educatoare din grădinița noastră, poposind, bineînțeles și la Castelul ”Iulia Hasdeu”, acolo unde au fost așteptate cu multe surprize”, ne-a declarat Mihaela Predea, directorul Grădiniței ”Iulia Hasdeu” Câmpina.


27 Apr 2024 13:59 1781 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2021 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
4623 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1752 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
1004 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV