A fost prins și cel de-al treilea tâlhar din grupul de la Câmpina care acționa cu violență, intrând peste oameni în case

Social (Categoria articolului)

La sfârșitul săptămânii trecute, vă informam despre perchezițiile efectuate de polițiști din Prahova și București, însoțiți de jandarmi, la domiciliile a trei persoane din municipiul Câmpina, suspectate de comiterea unor furturi și tâlhării. Doi dintre suspecți au fost găsiți acasă, au fost ridicați și duși la Poliție pentru audieri. Cel de-al treilea suspect dispăruse de la domiciliu, dar a fost prins a doua zi și reținut. Cei trei bărbați au fost prezentanți duminică, 24 noiembrie 2019, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. (facsimil)

Magistrații Secției Penale a Judecătoriei Câmpina au admis propunerea procurorului și au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor trei inculpați, începând cu 24 noiembrie și până la 23 decembrie inclusiv. Cei trei inculpați sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 12 ani, conform Art. 234 din Codul Penal. În cazul celor trei intervin și circumstanțele agravante prevăzute de Art.77 din Codul Penal, faptele fiind săvârșite de trei persoane prin metode sau mijloace de natură să pună în pericol alte persoane. 
Vă reamintim că din cercetări a reieșit faptul că cei trei bărbați ar fi comis mai multe furturi și tâlhării, unele cu violență. Este vorba despre spargerea unei locuințe din București, unde au intrat peste doi bătrâni pe care i-au amenințat și i-au legat, sustrăgând apoi bani și bijuterii. La fel au procedat și în Cartierul Slobozia din municipiul Câmpina, unde au intrat peste o familie, l-au lovit pe bărbat, i-au smuls lănțișorul de aur de la gâtul femeii, apoi au sustras bijuterii și alte bunuri. De asemenea, o altă faptă ar fi sustragerea a 100.000 lei din locuința unui om de afaceri din Valea Doftanei. Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei trei câmpineni au antecedente penale.

4050 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

5398 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1693 vizualizari
06 dec. 2019 10:04

Restituiri. Apa potabilă s-a introdus în Câmpina în anii 1900. Sursa - izvorul de pe Valea Sunătoarea din Breaza, analizat de însuși dr. C.I. Istrati

Vă prezentăm, de-a lungul mai multor episoade, file din istoria mai puțin cunoscută a Câmpinei. Sunt informații preluate din Anuarul Societății de Științe Istorice din România - Filiala Câmpina. Sunt povești adevărate din istoria localității și poate că unii dintre dumneavoastră vor fi interesați să le citească.

Alte stiri recente

1891 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.

2247 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.