Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului Câmpina, printre grupurile invitate la Festivalul ”Music and Sea” din Albania

Social (Categoria articolului)

Membrii Ansamblului Folcloric al Casei Tineretului și tânărul solist Andrei Chelba (13 ani) au impresionat din nou publicul, de această dată la Festivalul ”Music and Sea” desfășurat în localitatea Durres, din Albania, în perioada 31 august – 4 septembrie 2019.

A fost cea de-a IX-a ediție a acestui cunoscut festival internațional de muzică și dansuri folclorice, la care au participat peste 400 de dansatori, soliști și instrumentiști, care au reprezentat zece grupuri folclorice din Croația, Polonia, Muntenegru, Bulgaria, România și, bineînțeles, țara gazdă, Albania. La deschiderea evenimentului, directorul festivalului, Zoran Strezovski, a salutat grupurile participante și le-a prezentat în fața publicului, lăudând performanțele deosebite ale tinerilor soliști și dansatori. 
Festivalul a avut două componente importante, mai exact două momente în care ansamblurile și-au demonstrat talentul în fața publicului: prezentarea, pe 1 septembrie, când fiecare grup a dansat aproximativ 10 minute și spectacolul de gală, pe 2 septembrie, în piața principală din Durres, atunci când momentele artistice au fost mai complexe, dar extrem de frumoase. Fiecare grup a fost premiat cu diplome și cadouri simbolice din partea organizatorilor festivalului. Vă reamintim, instructorii excelentului ansamblu al Casei Tineretului sunt Nicolae Chiriță și Roxana Paraschiv.
În timpul liber, membrii ansamblurilor folclorice prezente la festival s-au bucurat de plajă, de mare, au dansat și au cântat împreună la petrecerile organizate pentru schimbul de experiență, legându-se prietenii care ar putea dăinui peste ani. Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului Câmpina a fost însoțit de o delegație oficială din partea Primăriei Câmpina, formată din Marian Dulă – consilierul personal al primarului Horia Tiseanu, Lucian Cercel – consilier local și Nicoleta Hodoboc – șeful Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Câmpina.

10215 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1445 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

693 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

211 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

359 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.