CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

- Actualitate -

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

UPDATE: În cursul zilei de vineri, 29 martie, am primit o nouă scrisoare deschisă din partea unui grup de salariați de la societatea Neptun, partea a II-a a scrisorii adresate primarului Alin Moldoveanu cu o zi înainte. Iată această a doua scrisoare: "Având în vedere că nu ați răspuns la întrebarea transmisă prin scrisoarea de ieri, cea cu fostul subprefect Alexandru Vane, pe care l-ați trimis la înaintare să ceară 15 milioane de euro, deoarece vreți să vă retrageți pentru că v-ați plictisit de funcție, haideți să încercăm o a doua întrebare!

Este adevărată informația care circulă în piață cum că, în campania electorală din 2020, un preot, un rezervist din poliție (Dunezeu să-l ierte!) și fosta noastră salariată Ana Maria Goran (care este nașa dvs. și angajată la Primăria Poiana Câmpina) au umblat din casă în casă și au plasat CARTEA împreună cu bunătățile de rigoare? Mai umblă și acum preotul prin oraș cu aceleași metehne?
Vreți să vă întrebăm și despre lucruri din trecutul mai îndepărtat?"


ȘTIREA INIȚIALĂ
Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

“Scrisoare deschisă adresată de un grup de salariați ai societății Neptun lui Alin Moldoveanu, primarul vremelnic al municipiului Câmpina

Având în vedere declarațiile halucinante ale primarului Alin Ioan Moldoveanu, condamnat penal la un an și patru luni închisoare cu amânarea executării, pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, noi, salariații societății Neptun SA, îi transmitem următoarele:
Măi domnule primar, sarcina ta era alta, cu denigrarea ai derapat de la obiectiv.
Mata Harii de Câmpina, du-te, Doamne iartă-ne!, să te recicleze Radu Călin și Costică Dogaru!
PS1 - Vrei să primești niște întrebări precum cele pe care i le-am pus omologului tău Eugen Prună, fost colonel, dat afară?
PS2 – Hai să încercăm una! L-ai trimis pe fostul subprefect Alexandru Vane să ne transmită că vrei să ți se plătească 15 milioane de euro ca să te retragi din funcție? Dacă ne duceam la DIICOT, îl băgai și pe săracul Vane în necazuri. Mai vrei?”

Această reacție incredibilă a grupului de salariați are la bază o informare extrem de dură și agresivă făcută de primarul Alin Moldoveanu în ședința de miercuri seară a Consiliului Local Câmpina la adresa societății Neptun (pe care o puteți urmări integral pe pagina Primăriei, la Ședințe Consiliu Online), subiectul principal fiind microhidrocentrala pe care această societate o are în zona Fântâna cu Cireși. Primarul a prezentat mai multe documente referitoare la problemele legate de calitatea apei din Câmpina, acuzând societatea Neptun de faptul că microhidrocentrala funcționează ilegal, fără respectarea avizului DSP, care obliga la realizarea de controale periodice ale personalului angajat, prezentarea de buletine de analiză a apei în amonte și aval de microhidrocentrală și impunea ca toate instalațiile utilizate să fie din inox. În lipsa buletinelor de analiză, s-a ridicat un semn de întrebare cu privire la neconformitățile apărute în calitatea apei potabile furnizate câmpinenilor în ultimii ani și care, în opinia primarului, ar putea proveni de la această microhidrocentrală.

Referitor la acest subiect am primit astăzi și un punct de vedere al conducerii societății Neptun SA, pe care vi-l redăm în continuare:
“Microhidrocentrala Neptun SA funcționează legal. Funcționarea microhidrocentralei nu afectează calitatea apei potabile din Municipiul Câmpina. Funcționarea microhidrocentralei nu determină în niciun fel prețul apei furnizate câmpinenilor. Valoarea veniturilor anuale realizate din vânzarea energiei electrice produse de această microhidrocentrală este 5.000 euro.
Primarul Alin Moldoveanu este specialist în manipulare și inducere în eroare, de altfel el având și o condamnare penală la un an și patru luni de închisoare cu executare pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.
Primarul Alin Moldoveanu vrea să-și ascundă neputința și neștiința de a administra Câmpina, prin lansarea unor false teme de discuții, încercând să dea vina pe alții pentru nerealizarile sale.”


28 Mar 2024 17:08 8216 vizualizari


Comentarii






  • 29.03.2024 00:48 Diss3 Dar sa amplasezi o microhidrocentrale pe instalația de apa, pe țeavă de apa potabila a orașului, e corect?
  • 28.03.2024 21:35 Florin Nu se lasa usor Alin, 15 milioane de euro ca sa plece din functie, pai altii ar fi plecat din tara pentru 1 milion , nu pentru 15 cat a cerut Alin. E mai tare ca Iulian Dumitrescu. Ala a luat mita 16 milioane de lei nu de euro 😀
  • 28.03.2024 19:39 A.G Care sunt acel grup de cetățeni de la Neptun cu nume și prenume.Haideti sa plecăm din Campina și să își de-a unii altora în cap.Si să facă mișto unii de alții.Ce nu înțeleg capii Neptunului că Alin numai candidează și lasă pe altcineva și vizează la deputat/Senat.Spor la experimente celor de la PSD.Poate vor câștiga CJ dar cu Volosevici exclus primăria la Ploiesti.Vane posibil candidat PNL sau Alexandru Anghel va fi primar.Nu va convine,candidați voi .Dna Nistor va ieși pe locul 3.Daca vrea să arunce banii pe geam știți voi cine de ce nu se baga chiar EL.
1367 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2583 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2701 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1567 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV