La Măgureni, un bărbat a suferit arsuri pe față și mâini după ce furtunul unei butelii a luat foc

Actualitate (Categoria articolului)

Un bărbat de 41 de ani din comuna Măgureni a suferit arsuri de gradul I și II pe față și mâini, după ce furtunul unei butelii a luat foc.

ISU a deplasat la fața locului o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.
Inițial, s-a crezut că a fost vorba de explozia unei butelii, dra primele cercetări efectuate de pompieri au arătat că a ars doar furtunul din componența buteliei. În urma acestui incident, a fost afectată o suprafață de aproximativ 25 mp dintr-o anexă gospodărescă. Bărbatul de 41 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2561 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

24 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

37 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Gropa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

386 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

459 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.