La Măgureni, un bărbat a suferit arsuri pe față și mâini după ce furtunul unei butelii a luat foc

Actualitate (Categoria articolului)

Un bărbat de 41 de ani din comuna Măgureni a suferit arsuri de gradul I și II pe față și mâini, după ce furtunul unei butelii a luat foc.

ISU a deplasat la fața locului o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.
Inițial, s-a crezut că a fost vorba de explozia unei butelii, dra primele cercetări efectuate de pompieri au arătat că a ars doar furtunul din componența buteliei. În urma acestui incident, a fost afectată o suprafață de aproximativ 25 mp dintr-o anexă gospodărescă. Bărbatul de 41 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2303 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.