După o așteptare de câțiva ani buni, a început construcția sălii de sport de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina a început construcția sălii de educație fizică școlară (denumirea oficială), investiție derulată prin Compania Națională de Investiții (CNI), cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național Construcții de Interes Public - Săli de sport. Licitația pentru proiectarea și execuția obiectivului a fost câștigată de societatea Colen Impex SRL Ploiești, valoarea contractului fiind de 1,47 milioane lei fără TVA. Termenul de execuție este de șase luni.

Proiectul privind construirea unei săli de sport la Școala "Câmpineanu" a fost depus de administrația locală în 2015, dar lucrurile s-au mișcat extrem de greu. În toamna anului 2017, la solicitarea CNI, Consiliul Local Câmpina a pus la dispoziția Companiei Naționale de Investiții terenul de 1.484 mp, situat pe Strada Erupției, în partea stângă a clădirii școlii, teren pe care să se construiască sala de sport. Apoi, în primăvara lui 2018, Ministerul Dezvoltării a aprobat finanțarea acestui proiect, pentru ca în iulie 2018, CNI să demareze procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția sălii. Inițial nu s-a prezentat nimeni, apoi licitația a fost reluată și finalizată în martie 2019, câștigătoare fiind Colen Impex SRL Ploiești. S-a realizat mai întâi partea de proiectare pentru ca, iată, la mai bine de un an de la finalizarea licitației și la cinci ani de la depunerea proiectului de către Primăria Câmpina, să înceapă și execuția propriu-zisă a lucrărilor.

4698 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu 22.05.2020 07:04 Bă, este mică. Fusei acolo.
  • CONTELE 22.05.2020 12:00 Fac o sala mica pentru ca sunt mititei,daca erau si elevii mai mari era o sala mare....bani aruncati aiurea...trebuie cheltuiti,nu conteaza ce iese si cat de utila este.Ce pretentii aveti,nu v-ati lamurit ca dupa 30 de ani lucrurile se fac la fel,de mantuiala si sa iasa banul.Daca mereu comunitatea alege aceiasi politicieni care nu fac nimic cu cap asta avem...Sa nu aveti pretentii...ne meritam soarta.

Actualitate

2506 vizualizari
02 aug. 2020 19:55

Cum explică reprezentanții Ocolului Silvic imaginile dezolante de la Podul cu Tei, din Câmpina

Podul cu Tei, de la marginea municipiului Câmpina, spre Șotrile, a fost una dintre zonele de agrement cele mai frumoase din jurul localității. Mai ales în perioada de înflorire a teiului, mulți, foarte mulți câmpineni, dar și oameni din alte localități veneau aici pentru aerul extrem de curat și pentru a savura parfumul plăcut al florilor de tei. Această zonă făcea parte, cândva, din parcul Castelului Voila, construit de prințul Dimitrie Barbu Știrbei, iar aici, la Podul cu Tei, se organizau petreceri populare la diferite sărbători.

1871 vizualizari
02 aug. 2020 15:44

Amenzi de până la 10.000 lei pentru nerespectarea programului impus teraselor și sălilor de jocuri de noroc

Începând din seara zilei de duminică, 2 august, intră în vigoare prevederile Hotărârii nr. 38 din 1 august 2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care reglementează limitarea programului de lucru cu publicul pentru operatorii economici care desfășoară activități de jocuri de noroc sau terase, cluburi, baruri.

Alte stiri recente

889 vizualizari
03 aug. 2020 07:24

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1732 vizualizari
02 aug. 2020 20:21

Ioan Adrian Pițigoi este candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Câmpina

3 comentarii

Partidul Mișcarea Populară l-a desemnat pe Ioan Adrian Pițigoi să intre în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, timp de două mandate a fost consilier local, iar din 2016 până în prezent este viceprimarul municipiului Câmpina. Din punct de vedere politic, este președintele Organizației PMP Câmpina, dar și secretar executiv la nivel național al aceleiași formațiuni politice.