După o așteptare de câțiva ani buni, a început construcția sălii de sport de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina a început construcția sălii de educație fizică școlară (denumirea oficială), investiție derulată prin Compania Națională de Investiții (CNI), cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național Construcții de Interes Public - Săli de sport. Licitația pentru proiectarea și execuția obiectivului a fost câștigată de societatea Colen Impex SRL Ploiești, valoarea contractului fiind de 1,47 milioane lei fără TVA. Termenul de execuție este de șase luni.

Proiectul privind construirea unei săli de sport la Școala "Câmpineanu" a fost depus de administrația locală în 2015, dar lucrurile s-au mișcat extrem de greu. În toamna anului 2017, la solicitarea CNI, Consiliul Local Câmpina a pus la dispoziția Companiei Naționale de Investiții terenul de 1.484 mp, situat pe Strada Erupției, în partea stângă a clădirii școlii, teren pe care să se construiască sala de sport. Apoi, în primăvara lui 2018, Ministerul Dezvoltării a aprobat finanțarea acestui proiect, pentru ca în iulie 2018, CNI să demareze procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția sălii. Inițial nu s-a prezentat nimeni, apoi licitația a fost reluată și finalizată în martie 2019, câștigătoare fiind Colen Impex SRL Ploiești. S-a realizat mai întâi partea de proiectare pentru ca, iată, la mai bine de un an de la finalizarea licitației și la cinci ani de la depunerea proiectului de către Primăria Câmpina, să înceapă și execuția propriu-zisă a lucrărilor.

3800 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu 22.05.2020 07:04 Bă, este mică. Fusei acolo.
  • CONTELE 22.05.2020 12:00 Fac o sala mica pentru ca sunt mititei,daca erau si elevii mai mari era o sala mare....bani aruncati aiurea...trebuie cheltuiti,nu conteaza ce iese si cat de utila este.Ce pretentii aveti,nu v-ati lamurit ca dupa 30 de ani lucrurile se fac la fel,de mantuiala si sa iasa banul.Daca mereu comunitatea alege aceiasi politicieni care nu fac nimic cu cap asta avem...Sa nu aveti pretentii...ne meritam soarta.

Actualitate

994 vizualizari
28 mai 2020 14:18

Primăria Câmpina a mai pierdut un proces cu Ministerul Dezvoltării pentru Calea Dacia, pentru o corecție de 104.678 lei. Sentința este definitivă

Pe 27 mai, la Înalta Curte de Justiție a avut loc ultimul termen în procesul dintre Primăria Câmpina și Ministerul Dezvoltării pentru o corecție de 104.678 lei. Instanța a dat câștig de cauză Ministerului Dezvoltării, astfel că Primăria Câmpina este, din nou, bună de plată.

1246 vizualizari
28 mai 2020 11:57

Termenul de finalizare a lucrărilor de canalizare din Câmpina, prelungit până în aprilie 2021. În prezent, se lucrează în mai multe zone

Peste 50 de străzi și alei din Câmpina sunt cuprinse în graficul lucrărilor de canalizare finanțate din fonduri europene, prin intermediul HidroPrahova. Sunt zone unde trebuie reabilitată rețeaua de canalizare, zone unde trebuie introdusă canalizarea și zone unde trebuie finalizate lucrările începute în 2014-2015, atunci când s-a derulat prima parte a acestui proiect blocat ulterior pentru mai multă vreme din cauza litigiului dintre firma executantă și operatorul de apă și canal. Înainte de blocarea apărută în toamna lui 2015, procentul de realizare a lucrărilor incluse în proiect era de 45%.

Alte stiri recente

1545 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2515 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"