CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

- Sport -

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.

Gazdele au început în forța partida, au avut  bară încă din minutul 2, iar la finalul primului sfert de oră au deschis scorul. Brezenii au revenit înainte de pauză, în minutul 28, prin Dumitru. Scenariul s-a repetat și în repriza secundă, când brezenii au alergat din nou după egalarea la 2, pe care au obținut-o în minutul 69, prin Ov. Gheorghe. S-a ajuns în prelungiri, unde gazdele au marcat de două ori, în minutele 99 și 104. Oaspeții au alergat din noui după egalarea, dar golul lui Ștefănoiu, cu numai două minute înaintea flueirului final al arbitrului Valentin Dimitru, nu a fost suficient pentru a duce meciul spre loviturile de departajare.
O victorie surprinzătoare a echipei CS Șirna Varnța, care se califică în premieră ăn finala fazei județene a Cupei României, unde va întâlni învingătoarea dintre Atletic Ploiești și CSO Boldești.
Tricolorul Breaza a aliniat următorul ”11”: Neacșu - Burlacu, Popa, Ov. Gheorghe, Prodan - Duricu, Roșu - Dumitru, Catană, Tone - Negotei. Au mai intrat: Negreanu - Anghel, Ștefănoiu, Dumitrache, Ioniță.


06 Jun 2023 20:46 2265 vizualizari


Comentarii


344 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
485 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV