Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Sport (Categoria articolului)

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.

Gazdele au început în forța partida, au avut  bară încă din minutul 2, iar la finalul primului sfert de oră au deschis scorul. Brezenii au revenit înainte de pauză, în minutul 28, prin Dumitru. Scenariul s-a repetat și în repriza secundă, când brezenii au alergat din nou după egalarea la 2, pe care au obținut-o în minutul 69, prin Ov. Gheorghe. S-a ajuns în prelungiri, unde gazdele au marcat de două ori, în minutele 99 și 104. Oaspeții au alergat din noui după egalarea, dar golul lui Ștefănoiu, cu numai două minute înaintea flueirului final al arbitrului Valentin Dimitru, nu a fost suficient pentru a duce meciul spre loviturile de departajare.
O victorie surprinzătoare a echipei CS Șirna Varnța, care se califică în premieră ăn finala fazei județene a Cupei României, unde va întâlni învingătoarea dintre Atletic Ploiești și CSO Boldești.
Tricolorul Breaza a aliniat următorul ”11”: Neacșu - Burlacu, Popa, Ov. Gheorghe, Prodan - Duricu, Roșu - Dumitru, Catană, Tone - Negotei. Au mai intrat: Negreanu - Anghel, Ștefănoiu, Dumitrache, Ioniță.

2208 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1340 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2115 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1288 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

988 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.