Lucrările de reabilitare nu afectează funcționarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Secția de Pediatrie au început lucrările de reabilitare și modernizare. Este a patra secție importantă care intră în reparații capitale după Boli Interne, Chirurgie și Ginecologie. Pe perioada lucrărilor, Secția de Pediatrie va funcționa normal atât în privința numărului de paturi (35), cât și a personalului, după cum ne-a precizat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu.

'Linia de gardă funcționează normal, tot personalul secției lucrează după programul normal, nu sunt probleme. Secția are două aripi, la una se desfășoară lucrările de reabilitare, iar în cealaltă actul medical. Peste o lună, mutăm copii și personalul în aripa reabilitată și vor putea continua reparațiile. Ne dorim ca în luna decembrie să fim gata cu tot ceea ce înseamnă reabilitare și modernizare', ne-a declarat dr. Călin Tiu (video).
Lucrările de reabilitare sunt executate de firma MAV Proiect Construct SRL București și costă aproximativ 450.000 lei fără TVA. Banii provin de la bugetul local. De altfel, suma alocată de Consiliul Local este mult mai mare, de aproape 800.000 lei și asta pentru că, pe lângă reabilitare și modernizare, conducerea Spitalului Municipal dorește să pună în practică și proiectul de dotare cu mobilier nou și echipamente medicale performante. Se are în vedere inclusiv achiziționarea unui ecograf care va fi utilizat exclusiv la Pediatrie.

4011 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minciuna vasile 17.10.2016 10:37 Si daca banii de modernizare sunt alocati de la bugetul local, adica de la populatie ,de ce nu aveti in farmacia spitalului medicamentele scumpe prescrise si trebuiesc cumparate de la farmaciile din oras????????????vreti bonul fiscal ?poate participati la LOTERIA FISCALA sau un control al Curtii de Conturi trebuie facut de urgenta. Personalul platit tot de la buget cand renunta sa mai primeasca SPAGA sau asa e in fisa postului ,granitele sunt deschise daca salariile sunt mici, poate reusiti sa mai stati de vorba cu cei ce pretind bani .

Actualitate

208 vizualizari
20 aug. 2019 12:47

Peste 2 milioane de euro, valoarea echipamentelor medicale achiziționate în 2019 de Spitalul Municipal Câmpina

Din punct de vedere al investițiilor în dotarea cu aparatură medicală, 2019 este un an foarte bun pentru Spitalul Municipal Câmpina. Potrivit managerului Călin Tiu, până acum, din veniturile proprii ale spitalului, au fost achiziționate echipamente medicale extrem de necesare, la toate secțiile, în valoare de aproximativ 1 milion euro. De asemenea, este în curs de derulare achiziția altor echipamente printr-un program al Ministerului Sănătății, cu cofinanțare de 10% de la bugetul local.

299 vizualizari
20 aug. 2019 09:38

Parcul de la Soldat (rămas fără Soldat) încă nu e gata pentru efectuarea recepției tehnice

482 de zile au trecut de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului de la Soldat, rămas între timp și fără... Soldat. Lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în termen de 120 de zile și probabil că va rămâne un exemplu negativ de referință pentru investițiile din Câmpina. Luni, 19 august, în Parcul de la Soldat nu era nici picior de muncitor, asta în condițiile în care mai sunt unele lucruri de făcut, iar recepția lucrării evident că nu a fost realizată.

Alte stiri recente

2228 vizualizari
19 aug. 2019 20:03

Președintele CS Câmpina răspunde acuzațiilor privind activitatea clubului și neregulile de la bazinul de înot. Citiți și vă minunați!

3 comentarii

În ședința Consilului Local Câmpina din 25 iulie 2019, consilierul local Monica Clinciu și-a anunțat demisia din Comitetul Director al Clubului Sportiv Câmpina, lansând o serie de acuzații foarte dure la adresa conducerii clubului. Unele dintre problemele semnalate de Monica Clinciu erau deja cunoscute, inclusiv noi am scris de nenumărate ori despre unele dintre ele, dar administrația locală nu a reacționat niciodată în mod concret. După 25 de zile de la acea ședință, a reacționat și conducerea CS Câmpina, prin președintele Adrian Stoican, care ne-a transmis un comunicat de presă cu punctul său de vedere.

1664 vizualizari
19 aug. 2019 18:46

Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

Sezonul fotbalistic 2018-2019 a fost o mare dezamăgire pe plan local și asta deoarece clubul municipalității - CS Câmpina - nu a fost înscris în campionat din cauza litigiilor cu HM Junior și cu Asociația Județeană de Fotbal Prahova. O mare dezamăgire în primul rând pentru copiii înscriși la secția de fotbal a clubului, ei fiind nevoiți doar să se antreneze și să dispute câteva partide amicale, fără să participe, însă, la vreo competiție oficială. Ei bine, se pare că situația nu se va schimba nici de acum înainte. Luni, 19 august 2019, la sediul AJF Prahova a avut loc ședința pentru organizarea noului sezon la nivelul campionatelor de juniori...