Lucrările de reabilitare nu afectează funcționarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Secția de Pediatrie au început lucrările de reabilitare și modernizare. Este a patra secție importantă care intră în reparații capitale după Boli Interne, Chirurgie și Ginecologie. Pe perioada lucrărilor, Secția de Pediatrie va funcționa normal atât în privința numărului de paturi (35), cât și a personalului, după cum ne-a precizat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu.

'Linia de gardă funcționează normal, tot personalul secției lucrează după programul normal, nu sunt probleme. Secția are două aripi, la una se desfășoară lucrările de reabilitare, iar în cealaltă actul medical. Peste o lună, mutăm copii și personalul în aripa reabilitată și vor putea continua reparațiile. Ne dorim ca în luna decembrie să fim gata cu tot ceea ce înseamnă reabilitare și modernizare', ne-a declarat dr. Călin Tiu (video).
Lucrările de reabilitare sunt executate de firma MAV Proiect Construct SRL București și costă aproximativ 450.000 lei fără TVA. Banii provin de la bugetul local. De altfel, suma alocată de Consiliul Local este mult mai mare, de aproape 800.000 lei și asta pentru că, pe lângă reabilitare și modernizare, conducerea Spitalului Municipal dorește să pună în practică și proiectul de dotare cu mobilier nou și echipamente medicale performante. Se are în vedere inclusiv achiziționarea unui ecograf care va fi utilizat exclusiv la Pediatrie.

3974 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minciuna vasile 17.10.2016 10:37 Si daca banii de modernizare sunt alocati de la bugetul local, adica de la populatie ,de ce nu aveti in farmacia spitalului medicamentele scumpe prescrise si trebuiesc cumparate de la farmaciile din oras????????????vreti bonul fiscal ?poate participati la LOTERIA FISCALA sau un control al Curtii de Conturi trebuie facut de urgenta. Personalul platit tot de la buget cand renunta sa mai primeasca SPAGA sau asa e in fisa postului ,granitele sunt deschise daca salariile sunt mici, poate reusiti sa mai stati de vorba cu cei ce pretind bani .

Actualitate

2811 vizualizari
14 mai. 2019 20:30

Norocoșii câștigători ai celor patru autoturisme Ford KA+ de la tombola Medimfarm

2 comentarii

Zeci de mii de persoane din întreaga țară, care au cumpărat produse de la Farmaciile Medimfarm, s-au înscris la tombola de la finalul campaniei "Fii FORDmidabil cu Medimfarm!". Premiile au constat în 100 de produse TVS (de bucătărie), iar marele premiu - un atoturism Ford KA+ înmulțit cu... patru. Pentru că au fost patru astfel de autoturisme puse la bătaie de Medimfarm și, bineînțeles, patru norocoși care le-au câștigat.

2346 vizualizari
12 mai. 2019 13:02

Colecția completă Jules Verne, darul Câmpinatv.ro pentru Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" din Câmpina

1 comentarii

Jules Verne s-a numărat printre autorii preferați din copilăria și adolescența noastră. I-am citit și recitit cărțile și am trăit nenumărate aventuri, alături de personajele sale. Am făcut "O călătorie spre centrul pământului", am navigat "20.000 leghe sub mări" și apoi pe “Minunatul Orinocco”, pentru ca după aceea să mergem "De la pământ la lună". Am dus la bun sfârșit "Ocolul pământului în 80 zile", ne-am aventurat spre "Insula Misterioasă", i-am însoțit pe “Copiii căpitanului Grant” și am zburat “Cinci săptămâni în balon”. Am visat să avem “Doi ani de vacanță” la “Școala Robinsonilor”, am găsit “Steaua Sudului” și am vizitat “Castelul din Carpați”. Acum, este rândul altor copii să se bucure de aceste aventuri, citind cărțile lui Jules Verne. 

Alte stiri recente

51 vizualizari
21 mai. 2019 08:55

Robert Turcescu, candidat PMP la alegerile europarlamentare: "Cu toții trebuie să susținem proiectul Europei unite!"

La 44 de ani și cu o carieră importantă de jurnalist în spate, Robert Turcescu a intrat în politică relativ recent, în anul 2016, atunci când s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și a candidat la Primăria Capitalei. În decembrie 2016 a fost ales deputat de Constanța din partea PMP, înregistrând cel mai mare scor al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților. Acum, Robert Turcescu se află pe lista candidaților PMP pentru Parlamentul European, acolo unde își dorește să ducă mesajul și proiectele partidului pe care îl reprezintă.

812 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Câmpina și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici: