CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Lucrările de reabilitare nu afectează funcționarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina

- Actualitate -

Lucrările de reabilitare nu afectează funcționarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina

La Secția de Pediatrie au început lucrările de reabilitare și modernizare. Este a patra secție importantă care intră în reparații capitale după Boli Interne, Chirurgie și Ginecologie. Pe perioada lucrărilor, Secția de Pediatrie va funcționa normal atât în privința numărului de paturi (35), cât și a personalului, după cum ne-a precizat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu.

'Linia de gardă funcționează normal, tot personalul secției lucrează după programul normal, nu sunt probleme. Secția are două aripi, la una se desfășoară lucrările de reabilitare, iar în cealaltă actul medical. Peste o lună, mutăm copii și personalul în aripa reabilitată și vor putea continua reparațiile. Ne dorim ca în luna decembrie să fim gata cu tot ceea ce înseamnă reabilitare și modernizare', ne-a declarat dr. Călin Tiu (video).
Lucrările de reabilitare sunt executate de firma MAV Proiect Construct SRL București și costă aproximativ 450.000 lei fără TVA. Banii provin de la bugetul local. De altfel, suma alocată de Consiliul Local este mult mai mare, de aproape 800.000 lei și asta pentru că, pe lângă reabilitare și modernizare, conducerea Spitalului Municipal dorește să pună în practică și proiectul de dotare cu mobilier nou și echipamente medicale performante. Se are în vedere inclusiv achiziționarea unui ecograf care va fi utilizat exclusiv la Pediatrie.


13 Oct 2016 20:04 4908 vizualizari


Comentarii


  • 17.10.2016 10:37 minciuna vasile Si daca banii de modernizare sunt alocati de la bugetul local, adica de la populatie ,de ce nu aveti in farmacia spitalului medicamentele scumpe prescrise si trebuiesc cumparate de la farmaciile din oras????????????vreti bonul fiscal ?poate participati la LOTERIA FISCALA sau un control al Curtii de Conturi trebuie facut de urgenta. Personalul platit tot de la buget cand renunta sa mai primeasca SPAGA sau asa e in fisa postului ,granitele sunt deschise daca salariile sunt mici, poate reusiti sa mai stati de vorba cu cei ce pretind bani .
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
252 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
455 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
517 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
900 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV