CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Lucrările de reabilitare nu afectează funcționarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina

- Actualitate -

Lucrările de reabilitare nu afectează funcționarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina

La Secția de Pediatrie au început lucrările de reabilitare și modernizare. Este a patra secție importantă care intră în reparații capitale după Boli Interne, Chirurgie și Ginecologie. Pe perioada lucrărilor, Secția de Pediatrie va funcționa normal atât în privința numărului de paturi (35), cât și a personalului, după cum ne-a precizat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu.

'Linia de gardă funcționează normal, tot personalul secției lucrează după programul normal, nu sunt probleme. Secția are două aripi, la una se desfășoară lucrările de reabilitare, iar în cealaltă actul medical. Peste o lună, mutăm copii și personalul în aripa reabilitată și vor putea continua reparațiile. Ne dorim ca în luna decembrie să fim gata cu tot ceea ce înseamnă reabilitare și modernizare', ne-a declarat dr. Călin Tiu (video).
Lucrările de reabilitare sunt executate de firma MAV Proiect Construct SRL București și costă aproximativ 450.000 lei fără TVA. Banii provin de la bugetul local. De altfel, suma alocată de Consiliul Local este mult mai mare, de aproape 800.000 lei și asta pentru că, pe lângă reabilitare și modernizare, conducerea Spitalului Municipal dorește să pună în practică și proiectul de dotare cu mobilier nou și echipamente medicale performante. Se are în vedere inclusiv achiziționarea unui ecograf care va fi utilizat exclusiv la Pediatrie.


13 Oct 2016 20:04 4922 vizualizari


Comentarii


  • 17.10.2016 10:37 minciuna vasile Si daca banii de modernizare sunt alocati de la bugetul local, adica de la populatie ,de ce nu aveti in farmacia spitalului medicamentele scumpe prescrise si trebuiesc cumparate de la farmaciile din oras????????????vreti bonul fiscal ?poate participati la LOTERIA FISCALA sau un control al Curtii de Conturi trebuie facut de urgenta. Personalul platit tot de la buget cand renunta sa mai primeasca SPAGA sau asa e in fisa postului ,granitele sunt deschise daca salariile sunt mici, poate reusiti sa mai stati de vorba cu cei ce pretind bani .
219 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
277 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1224 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1768 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV