De Ziua Aviației, luni, 20 iulie, Câmpina va fi survolată de avioane și elicoptere militare

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Din păcate, evenimentul nu a mai avut loc, din cauza condițiilor meteorologice care erau pe traseul propus.
Luni, 20 aprilie, este Ziua Aviației Române, iar în condițiile stării de alertă nu se vor organiza mitinguri aviatice sau alte evenimente care presupun prezența publicului într-un singur loc.

Cu toate acestea, Ministerul Apărării Naționale, prin Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic de la Boboc, județul Buzău, a anunțat că, în ziua de 20 iulie 2020, cu prilejul Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene, se vor executa survoluri cu formațiuni de aparate de zbor asupra unor localități, printre care și Câmpina. Astfel, câmpinenii pot urmări, între orele 12.45 și 13.15, avioane IAR 99 Standard și elicoptere militare survolând orașul. Ziua Aviației Române este sărbătorită în fiecare an la 20 iulie, când este prăznuit Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al piloților.

4738 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2144 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2113 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

947 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

183 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.