Dalele noi, montate în Parcul de la Soldat din Câmpina, sunt deja crăpate

Actualitate (Categoria articolului)

Ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat deja depășește orice limită a bunului simț și devine de-a dreptul revoltător modul în care firma care execută lucrările de modernizare înțelege să-și facă treaba. O "treabă" de peste 1,6 milioane lei, din care se vor scădea, la final, penalitățile pentru întârziere. Dalele noi, montate pe aleile parcului, sunt deja crăpate. Sperăm doar ca administrația locală să se sesizeze și să pună firma Construct Edil SRL Câmpineanca (județul Vrancea) să le schimbe pe proprii bani, nu tot pe buzunarul câmpinenilor.

Lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat pare a fi blestemată. Nu doar că termenul contractual a fost depășit, prelungit, iar depășit, iar prelungit și din nou depășit. Nu doar că s-a lucrat extrem de lent câteva luni bune și apoi nebunește, la final de noiembrie, pentru ca zona să arate cât de cât rezonabil la manifestările de 1 Decembrie. Nu doar că s-a lucrat și pe întuneric, și pe ploaie, și la temperaturi negative, pentru ca a doua zi să se repare ceea ce se executase deficitar. Iată că avem acum și alei noi, cu dalele deja crăpate, înainte de a apuca să calce cineva pe ele. Deja e prea mult, nu credeți?
Precizăm faptul că fotografiile au fost făcute în această dimineață, că este vorba despre dalele din pavajul de pe alee și nu despre cele din zona teraselor, despre care am scris într-un articol anterior și care au fost înlocuite ulterior.

4206 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 10.12.2018 13:59 Unii fac Alianța Vestului pentru dezvoltare regională iar alții nu sunt în stare să facă un amărât de parc. Și la Câmpina este o alianță între Tiseanu și Pițigoi: unul face scara și altul balustrada.....
  • Marius 10.12.2018 21:11 Nea Tiseanu, din masina nu se vad crapaturile la pavelele din parcul asta?! Mai coboara din masina sau ti-e frica sa nu te ia lumea cu huiduieli?!
  • Dumitru Eugen 11.12.2018 11:11 Ghinion,zice cineva,daca nu ar fi incompetenta putem zice ca "necuratul" isi baga coada .Daca personalul ce a lucrat la evaluarea si alegerea acestei asa zise firma de ce nu este penalizat?dar poate totusi NECURATUL, ce este un virus fara leac, face jocurile.Sunt bani multi si trebuiesc imprastiati cum se cuvine ca doar clasa politica nu consuma coceni si paie.Ce fac consilierii ?ridica indemnizatia cu tupeu de politician,nici o demisie, stau grupati in jurul BANULUI public prost gestionat .Eu le recomand sa doneze cei responsabili si vinovati o parte din bani celor ce au mare nevoie si sunt multi nevoiasi .Pacat de banii din cresterea economica facuti de cei ce trudesc zilnic ajung bataia de joc a unor nesimtiti,mai bine se ingropau HUUUUUUUUUOOOOOOO.
  • gheorghe radu 11.12.2018 13:43 Este suprarealist ce se intampla cu acest parc; o viziune apocaliptica, o multime de betoane in unghiuri ascutite, numai bune pentru copii, intarzieri, lucru prost, taraganat, la toate astea trebuie sa raspunda primaria si cei care si-au dat girul; dar ei ne iau de prosti si cu lucrul de mantuiala si cu banii...
  • Papuc Victor 14.12.2018 18:30 Au dansat angajatii Primariei de bucurie ca au salarii fffff.mari si era si firesc sa crape dalele, de jena.hahahhaha

Actualitate

2728 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

398 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

171 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

608 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: