Se apropie cea de-a V-a ediție a competiției Câmpina Open MTB - Race for autism

Eveniment (Categoria articolului)

Câmpina Open MTB este unul dintre cele mai frumoase evenimente care se desfășoară în zona noastră. O competiție de ciclism montan pentru profesioniști și amatori, al cărui principal scop îl constituie promovarea unui stil de viață sănătos. Nu este doar un eveniment sportiv, ci și unul social, cu o componentă umanitară importantă - sumele încasate din taxele de participare sunt destinate unor proiecte în beneficiul copiilor cu autism, proiecte derulate prin Fundația Romanian Angel Appeal (RAA).

De la an la an, numărul concurenților este tot mai mare, ca și cel al voluntarilor implicați în organizarea evenimentului. 
Ediția din acest an a competiției va avea loc pe 3 septembrie, pe dealurile din jurul Câmpinei, zona de start fiind pe platoul Muscel, între străzile Siretului și Prutului. Până acum s-au înscris deja peste 200 de participanți. Înscrierile continuă online, până pe 1 septembrie, pe site-ul www.campina-mtb.ro, unde găsiți regulamentul concursului, formularul de înscriere, dar și toate informațiile necesare. Taxa de înscriere este 80 lei pentru juniori și adulți, 25 lei pentru copii și 300 lei pentru echipele formate din trei - cinci concurenți. Organizatorii au decis ca, anul acesta, numărul maxim de concurenți să fie de 700. În principiu, traseul va fi cel din anii precedenți, un traseu de aproximativ 20 km și aproape 500 m diferență de nivel.

6129 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

444 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

1673 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

Alte stiri recente

51 vizualizari
29 mar. 2023 06:50

Trafic blocat complet pe Strada Voila din Câmpina, de la intersecția cu Șoseaua Paltinu până la intersecția cu Drumul Taberei

Pe Strada Voila au început lucrările de canalizare pe cel de-al treilea tronson, cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu Șoseaua Paltinu și intersecția cu Drumul Taberei. Circulația rutieră este restricționată complet pe acest tronson în perioada 28 martie - 31 mai 2023.

761 vizualizari
28 mar. 2023 21:22

Accident mortal pe DN1, în Prahova. Victima a fost lovită de o autoutilitară

Pe Drumul Național 1, în afara stațiunii Bușteni, un bărbat a fost surprins și accidentat de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.