CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

Sport (Categoria articolului)

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

Acum, după ce a trecut de grupe, CS Câmpina a fost repartizată în grupa a doua principală, unde va disputa următoarele jocuri:
Vineri, 9 iunie, ora 9.00: CS Câmpina - CSM București
Vineri, 9 iunie, ora 15.15: CS Câmpina - ACSO Viitorul Pantelimon
CSM București este campioana en-titre a României, dar faptul că fetele lui Daniel Vasile au ajuns să dispute un joc în compania campioanei pentru un loc între primele opt echipe din România este deja o mare performanță. În funcție de rezultatele pe care le va obține în partidele de vineri, CS Câmpina va putea juca sâmbătă, în ultima zi a turneului, pentru locurile 1-4 sau 5-8. Oricum, o performanță, pentru care merită felicitări atât antrenorul Daniel Vasile, cât și toate fetele din lot: Teodora Alexe, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari, Cristina Călărașu, Cătălina Antonie, Alessia Stamate, Antonia Robu, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Mălina Cărămidaru, Ilinca Neagu, Carina Vasile, Sabrina Lupu, Teodora Jubea - jucătoare de câmp.

3290 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2738 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1716 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România, la nivel de handbal feminin juvenil, au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

Alte stiri recente

413 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

399 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.