CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CJ Prahova va reabilita în acest an și drumurile județene din comunele învecinate Câmpinei

- Actualitate -

CJ Prahova va reabilita în acest an și drumurile județene din comunele învecinate Câmpinei

Consiliul Județean Prahova a demarat procedura de achiziție publică pentru furnizarea de mixtură asfaltică în vederea reabilitării în acest an a 50 de km de drumuri județene. Aceste drumuri au fost împărțite în patru loturi, în lotul 4 fiind fiind incluse și cele din comunele vecine municipiului Câmpina: Poiana Câmpina, Bănești, Cornu, Secăria, Șotrile, Telega, Valea Doftanei.

În zona noastră, este vorba în total de 12,4 km de drum județean, pe listă fiind incluse, printre altele, DJ 100E, care leagă Telega de Poiana Câmpina și apoi merge la Provița de Jos și Provița de Sus; DJ 101P de la Cocorăștii Caplii la Poiana Câmpina și apoi spre Breaza; DJ 100D de la Plopeni - Mislea până la Bănești (prin Urleta); DJ 101S care leagă orașul Comarnic de Secăria și apoi de Valea Doftanei; DJ 101T de la Bertea la Valea Doftanei etc. 
Potrivit informațiilor furnizate de Consiliul Județean Prahova, procedura de achiziție publică este în desfășurare, ofertele au putut fi depuse până la 2 martie, acum este perioada în care se pot depune eventuale contestații, iar apoi, dacă nu sunt probleme, vor fi semnate contractele, lucru care se dorește a fi realizat pâna la finele acestei luni. Valoarea estimată pentru repararea celor 50 km de drumuri județene este de aproximativ 9,78 milioane lei (fără TVA) din care, pentru lotul 4, ar fi nevoie de 2,42 milioane lei (fără TVA).


11 Mar 2016 10:02 7384 vizualizari



Comentarii






  • 11.07.2016 18:34 Adriana Brebeanu numai ca... aceasta reabilitare nu se va face ... din urmatoarele cauze ..: 1. banii nu exista !!!! si nu se vrea ...!!!! casa in care locuiesc (pe str 23 August .nr.173 Breaza) si pe care am reabilita-o acum doi ani este in paragina , din cauza masinilor de tonaj greu care circula pe acel drum , care s-a degradat , s-a stricat terasamentul ( fiind facut din pietris )... s-a rupt zidul de sprijin al soselei si oricand pot cadea masinile in curte si sunt inundata la venirea fiecarei ploi ...!!! in fiecare zi , circula masini de tonaj greu , incarcate cu pamant pt . lucrarile din Breaza , cife si masini incarcate cu asfalt , trailere .... etc ... la viteza foarte mare , chiar daca exista restrictie de viteza ...!!! Politia nu are nicio treaba ...!!! Primariile nici atat ... !!! suntem intr-o groapa ( de fapt sub pasarela ) ... unde fiecare isi bate joc ...!!!
  • 13.03.2016 09:05 Marian Începe campania electorală. Nu au făcut nimic timp de patru ani și acum vin cu un *amplu* program de asfaltare. Câte 600 metri de drum judetean? Câtă vreme mai acceptăm să fim prostiți și mințiți?
  • 12.03.2016 06:48 dan Ce drum leagă Telega de Poiana Câmpina?
2544 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1400 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5132 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1127 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV