CJ Prahova va reabilita în acest an și drumurile județene din comunele învecinate Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Județean Prahova a demarat procedura de achiziție publică pentru furnizarea de mixtură asfaltică în vederea reabilitării în acest an a 50 de km de drumuri județene. Aceste drumuri au fost împărțite în patru loturi, în lotul 4 fiind fiind incluse și cele din comunele vecine municipiului Câmpina: Poiana Câmpina, Bănești, Cornu, Secăria, Șotrile, Telega, Valea Doftanei.

În zona noastră, este vorba în total de 12,4 km de drum județean, pe listă fiind incluse, printre altele, DJ 100E, care leagă Telega de Poiana Câmpina și apoi merge la Provița de Jos și Provița de Sus; DJ 101P de la Cocorăștii Caplii la Poiana Câmpina și apoi spre Breaza; DJ 100D de la Plopeni - Mislea până la Bănești (prin Urleta); DJ 101S care leagă orașul Comarnic de Secăria și apoi de Valea Doftanei; DJ 101T de la Bertea la Valea Doftanei etc. 
Potrivit informațiilor furnizate de Consiliul Județean Prahova, procedura de achiziție publică este în desfășurare, ofertele au putut fi depuse până la 2 martie, acum este perioada în care se pot depune eventuale contestații, iar apoi, dacă nu sunt probleme, vor fi semnate contractele, lucru care se dorește a fi realizat pâna la finele acestei luni. Valoarea estimată pentru repararea celor 50 km de drumuri județene este de aproximativ 9,78 milioane lei (fără TVA) din care, pentru lotul 4, ar fi nevoie de 2,42 milioane lei (fără TVA).

6374 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • dan 12.03.2016 06:48 Ce drum leagă Telega de Poiana Câmpina?
  • Marian 13.03.2016 09:05 Începe campania electorală. Nu au făcut nimic timp de patru ani și acum vin cu un *amplu* program de asfaltare. Câte 600 metri de drum judetean? Câtă vreme mai acceptăm să fim prostiți și mințiți?
  • Adriana Brebeanu 11.07.2016 18:34 numai ca... aceasta reabilitare nu se va face ... din urmatoarele cauze ..: 1. banii nu exista !!!! si nu se vrea ...!!!! casa in care locuiesc (pe str 23 August .nr.173 Breaza) si pe care am reabilita-o acum doi ani este in paragina , din cauza masinilor de tonaj greu care circula pe acel drum , care s-a degradat , s-a stricat terasamentul ( fiind facut din pietris )... s-a rupt zidul de sprijin al soselei si oricand pot cadea masinile in curte si sunt inundata la venirea fiecarei ploi ...!!! in fiecare zi , circula masini de tonaj greu , incarcate cu pamant pt . lucrarile din Breaza , cife si masini incarcate cu asfalt , trailere .... etc ... la viteza foarte mare , chiar daca exista restrictie de viteza ...!!! Politia nu are nicio treaba ...!!! Primariile nici atat ... !!! suntem intr-o groapa ( de fapt sub pasarela ) ... unde fiecare isi bate joc ...!!!

Actualitate

5050 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2997 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

376 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

679 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.