De luni se reia activitatea medicală în Policlinica Municipală Câmpina

Social (Categoria articolului)

La exact un an și o lună de la eliberarea spațiilor din Policlinica Municipală pentru executarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, lucrurile revin la normal. De luni, 18 aprilie 2016, se reia activitatea în ambulatoriul de specialitate al Spitalului Municipal Câmpina. A fost o perioadă grea pentru toată lumea, cadre medicale și pacienți. 

Mai bine de un an s-a lucrat, practic, în condiții de șantier și într-o mare aglomerație, cu circuite forțate și cu nervii întânși la maxim. Mai ales că lucrările nu s-au finalizat la termen, prelungindu-se cu încă trei luni. Acum, totul s-a terminat. Cabinetele medicale din Policlinică își reiau activitatea într-un spațiu complet modernizat. Mobilierul și aparatura au fost montate deja, iar în week-end-ul care urmează, când nu se desfășoară program cu publicul, vor fi aduse documentele și tot ce mai este nevoie din spațiile unde au funcționat aceste cabinete în perioada lucrărilor. Inaugurarea oficială a Policlinicii Municipale are loc vineri, 15 aprilie, la ora 11.00. Proiectul privind reabilitarea, modernizarea și echiparea ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina a costat aproape 2,5 milioane euro. O parte a banilor a provenit din fonduri europene, iar tot ceea ce s-a realizat după 31 decembrie 2015 se plătește de la bugetul local.

3376 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2302 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4371 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1282 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.