Sportivul câmpinean Alex Petre a primit titlul de maestru emerit al sportului

Sport (Categoria articolului)

Lotul național de karate al României se află în aceste zile la Valea Doftanei, la pensiunea ”Valea Negrașului”, unde sportivii pregătesc participarea la Campionatul European și Cupa Europei, competiții care vor avea loc în perioada 29 iulie - 2 august 2021, în Slovenia. Vineri, 16 iulie, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, maestru emerit al sportului și antrenor emerit în arte marțiale, a fost invitat de președintele Federației Internaționale SKDUN, Aurel Pătru, pentru a conduce un antrenament, dar și pentru un moment special.

Momentul special a avut loc după antrenament, atunci când Aurel Pătru a anunțat conferirea titlului de maestru emerit al sportului pentru câmpineanul Alex Petre, format la Clubul AIKO Câmpina, în prezent legitimat la Dinamo București, cu un palmares bogat din care nu lipsesc titlurile naționale, europene și mondiale. Alex Petre a primit titlul chiar din mâna senseiului său, Alin Moldoveanu, "unul dintre pionierii karateka în zona Câmpina și unul dintre cei mai buni practicanți ai acestei sport”, după cum a spus Aurel Pătru. Ambii tehnicieni l-au felicitat pe Alex Petre pentru titlul de maestru emerit al sportului, iar tânărul sportiv, vădit emoționat, a mulțumit tuturor, în mod special celui căruia îi datorează cea mai mare parte a carierei sale sportive, Alin Moldoveanu.
De asemenea, cu același prilej, Aurel Pătru i-a înmânat titlul de antrenor emerit al sportului lui Cristian Nicolae, antrenorul lotului național de karate.

10797 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

279 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

438 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

Alte stiri recente

766 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

214 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița.