Apel de la Floricon Salub Câmpina: deschideți ușile blocurilor pentru dezinfecție!

Social (Categoria articolului)

Din 31 martie, la Câmpina a început o campanie de dezinfecție a scărilor de bloc și a lifturilor, obligație impusă administrațiilor locale prin Ordonanța Militară nr. 4. După numai câteva zile, angajații societății Floricon Salub, care realizează această acțiune, se confruntă cu o situație de neînțeles.

Astfel, angajații societății Floricon s-au văzut puși în situația deloc plăcută de a nu putea avea acces în scările blocurilor, pentru că, pur și simplu, sunt blocuri unde nu le răspunde nimeni la interfon sau nu li se permite accesul. Au fost cazuri în care operatorul de la societatea Floricon a sunat la interfon la toate cele 20 de apartamente ale unei scări de bloc, dar nu a răspuns nimeni! În aceste condiții, angajații societății pierd foarte mult timp, iar în loc să acționeze pentru a putea finaliza toate cele 380 de scări de bloc din Câmpina într-un interval cât mai scurt de timp, lucrurile trenează nepermis.
Având în vedere importanța realizării dezinfecției pe fiecare scară de bloc, Floricon Salub face un apel la toți câmpinenii, inclusiv la președinții asociațiilor de proprietari să permită accesul angajaților acestei societăți pentru realizarea dezinfecției în fiecare scară de bloc, ceea ce va crește gradul de siguranță chiar al locuitorilor de pe aceste scări de bloc.
Poate nu ar fi rău dacă s-ar implica în rezolvarea acestei situații și angajații Biroului din cadrul Primăriei Câmpina, care se ocupă chiar de relația cu asociațiile de proprietari, dar și Poliția, pentru că - să nu uităm - suntem în situație de urgență. Așadar, câmpineni, deschideți ușile blocurilor pentru dezinfecție!

2505 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1603 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2103 vizualizari
02 dec. 2020 07:55

Un drapel nou flutură în vânt la "Observator", pe dealul Muscel din Câmpina

Pe 30 noiembrie 2018, înaintea celebrării Centenarului Marii Uniri, reprezentanții Fundației Zamolxes din Câmpina împreună cu cei Radioclubului Municipal au montat un drapel național la ”Observator”, pe dealul Muscel. A fost primul tricolor care a fluturat pe Muscel, la "Observator", un loc drag multor câmpineni, situat la o altitudine de 550 metri și de unde se poate vedea întregul oraș.

Alte stiri recente

496 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

741 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației și nu numai vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate îm misiuni din teatrele de operațiuni militare.