23-26 iulie 2019, o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor (cu și fără stăpân) din Câmpina și împrejurimi

Social (Categoria articolului)

Asociația "Arca lui Norocel" continuă campaniile de sterilizare a animalelor cu sau fără stăpân din municipiul Câmpina și localitățile învecinate. La sfârșitul lunii iulie va avea loc o nouă campanie a cărei finanțare va fi asigurată de Romania Animal Rescue, Inc Dba Animal Spay Neuter International. 140 de animăluțe (80 de câini și 60 de pisicuțe) pot fi sterilizate în cadrul acestei noi campanii, prioritate având animalele ai căror stăpâni nu-și pot permite să plătească operația din propriul buzunar și animalele fără stăpân, aduse de persoane cărora nu le este indiferentă soarta acestora.

Campania de sterilizare gratuită se va desfășura după sistemul deja cunoscut, doar că, atenție, locația de unde vor fi preluate animalele și unde vor fi aduse apoi, după operație, este schimbată:
- animalele vor fi preluate din PARCAREA COMPLEXULUI COMERCIAL FIBEC, la ora 7.30 și vor fi transportate la Clinica Veterinară "Center of Hope" din Piteasca (Ilfov). În aceeași zi, după sterilizare, vor fi aduse înapoi, la Fibec, de unde vor putea fi luate de stăpâni.
Pentru programare și informații sunați la numerele de telefon: 0730.585.088 sau 0735.435.239. Dacă vă este mai ușor, puteți trimite SMS la unul din cele două numere, precizând numele dvs., localitatea de unde sunteți, ziua în care doriți programarea animăluțului pentru sterilizare și, dacă este cazul, numărul animalelor pe care doriți să le sterilizați în cadrul campaniei organizate de Asociația “Arca lui Norocel”.
Așa cum am spus-o în nenumărate rânduri, la Câmpina și în împrejurimi sunt aruncați în continuare pui de câini și pisici. Aproape că nu este zi în care să nu apară alți și alți pui nevinovați, care provin, în general, de la animalele cu stăpân. Încă mai avem probleme grave legate de lipsa de educație, lipsa de civilizație. Este o luptă grea și foarte complicată în primul rând cu mentalitatea, dar suntem convinși că mulți dintre dvs. înțelegeți rostul sterilizării animalului și nu mai doriți să vedeți pui aruncați pe marginea drumurilor sau la containerele de gunoi. Sterilizați, nu abandonați!

5463 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jianu Mariana 30.09.2019 13:17 Cand mai faceti sterilizare gratuită in Campina? Am gasit pe strada o pisica cu 4 pisici foarte mici, toti pisicutii au câte un ochi inchis, am grija de ei dorm la mine in garaj dar as vrea sa sterilizez si mama si puii acum au 4 luni.Mai am si alte animale tot salvate din diverse imprejurimi. Ma puteti ajuta?
  • Admin 30.09.2019 13:33 Doamna Jianu Mariana, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0730.585.088 (Iulia Burloiu) pentru programarea pisicuței la sterilizare. Dacă nu răspunde în momentul respectiv, trimiteți un SMS cu numărul dvs. de telefon și vă sună Iulia. Când va fi sterilizată pisicuța, vorbiți și de celelalte animăluțe și se rezolvă.
  • Sandu Giurici 05.12.2019 09:31 Va rog sa_mi comunicați când mai faceți sterilizări gratuite in zona Campina. Va mulțumesc !

Social

1611 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

831 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

654 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

141 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.