A început reabilitarea Străzii Bobâlna din Câmpina. Termen de execuție - opt luni

Actualitate (Categoria articolului)

După emiterea ordinului de începere a lucrării de către Primăria Câmpina, firma constructoare a luat în primire amplasamentul și a deschis șantierul de pe Strada Bobâlna. Termenul de execuție stabilit prin contract este de opt luni. Licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de societatea SCDA Infrastructură SRL București, cu prețul de 2,2 milioane lei fără TVA.

Pe Strada Bobâlna vor fi reabilitate trotuarele și carosabilul fără stratul final, de uzură, care va fi turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova. "Vom face o scrisoare, dar îl vom contacta și pe directorul general al HidroPrahova pentru a-i comunica faptul că noi începem această lucrare deoarece nu mai putem accepta această inactivitate a HidroPrahova, lipsa lor de dorință de a continua lucrările de canalizare de la Câmpina. Sunt deja trei ani de când au fost sistate lucrările de canalizare. Dacă HidroPrahova nu va găsi o soluție să reia aceste lucrări, noi vom asfalta străzile Bobâlna, Calea Doftanei, Voila și altele, iar dumnealor nu vor mai intra pe aceste străzi pe perioada de garanție. Pe Strada Bobâlna, garanția este de trei ani din momentul finalizării lucrărilor. Dacă anul viitor nu vedem că se reiau lucrările de canalizare, noi vom asfalta Bobâlna și cu stratul final și atunci HidroPrahova nu va mai putea intra aici până în anul 2022. Nu mai puteam accepta această întârziere, iar cetățenii nu mai pot suporta starea proastă a carosabilului", a afirmat primarul Horia Tiseanu la conferința de presă de săptămâna trecută. (video)

4761 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1897 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)

1757 vizualizari
23 ian. 2019 19:38

Cursurile școlare vor fi suspendate în toată țara vineri, 25 ianuarie 2019

Ministerul Educației Naționale a emis astăzi un ordin prin care se decide suspendarea cursurilor școlare în întreaga țară pentru vineri, 25 ianuarie 2019. Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut, în ultima săptămână, cu peste 20% față de nivelul așteptat. Joi, 24 ianuarie, este, oricum, zi liberă, astfel că, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități.

Alte stiri recente

1885 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1646 vizualizari
23 ian. 2019 11:43

Primăria Câmpina vă invită să dansați Hora Unirii pe 24 ianuarie 2019, în Pasajul de la Ceas

1 comentarii

UPDATE - Evenimentul a fost anulat.

La 24 Ianuarie 2019 se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. "Mica Unire" de la 1859 este considerată primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Primăria și Consiliul Local Câmpina vă invită joi, la ora 12.00, în Pasajul de la Ceas, pentru a dansa cu toții Hora Unirii.