CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

A început reabilitarea Străzii Bobâlna din Câmpina. Termen de execuție - opt luni

- Actualitate -

A început reabilitarea Străzii Bobâlna din Câmpina. Termen de execuție - opt luni

După emiterea ordinului de începere a lucrării de către Primăria Câmpina, firma constructoare a luat în primire amplasamentul și a deschis șantierul de pe Strada Bobâlna. Termenul de execuție stabilit prin contract este de opt luni. Licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de societatea SCDA Infrastructură SRL București, cu prețul de 2,2 milioane lei fără TVA.

Pe Strada Bobâlna vor fi reabilitate trotuarele și carosabilul fără stratul final, de uzură, care va fi turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova. "Vom face o scrisoare, dar îl vom contacta și pe directorul general al HidroPrahova pentru a-i comunica faptul că noi începem această lucrare deoarece nu mai putem accepta această inactivitate a HidroPrahova, lipsa lor de dorință de a continua lucrările de canalizare de la Câmpina. Sunt deja trei ani de când au fost sistate lucrările de canalizare. Dacă HidroPrahova nu va găsi o soluție să reia aceste lucrări, noi vom asfalta străzile Bobâlna, Calea Doftanei, Voila și altele, iar dumnealor nu vor mai intra pe aceste străzi pe perioada de garanție. Pe Strada Bobâlna, garanția este de trei ani din momentul finalizării lucrărilor. Dacă anul viitor nu vedem că se reiau lucrările de canalizare, noi vom asfalta Bobâlna și cu stratul final și atunci HidroPrahova nu va mai putea intra aici până în anul 2022. Nu mai puteam accepta această întârziere, iar cetățenii nu mai pot suporta starea proastă a carosabilului", a afirmat primarul Horia Tiseanu la conferința de presă de săptămâna trecută. (video)


07 Nov 2018 13:10 6027 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
771 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1049 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2039 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1901 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV