A început reabilitarea Străzii Bobâlna din Câmpina. Termen de execuție - opt luni

Actualitate (Categoria articolului)

După emiterea ordinului de începere a lucrării de către Primăria Câmpina, firma constructoare a luat în primire amplasamentul și a deschis șantierul de pe Strada Bobâlna. Termenul de execuție stabilit prin contract este de opt luni. Licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de societatea SCDA Infrastructură SRL București, cu prețul de 2,2 milioane lei fără TVA.

Pe Strada Bobâlna vor fi reabilitate trotuarele și carosabilul fără stratul final, de uzură, care va fi turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova. "Vom face o scrisoare, dar îl vom contacta și pe directorul general al HidroPrahova pentru a-i comunica faptul că noi începem această lucrare deoarece nu mai putem accepta această inactivitate a HidroPrahova, lipsa lor de dorință de a continua lucrările de canalizare de la Câmpina. Sunt deja trei ani de când au fost sistate lucrările de canalizare. Dacă HidroPrahova nu va găsi o soluție să reia aceste lucrări, noi vom asfalta străzile Bobâlna, Calea Doftanei, Voila și altele, iar dumnealor nu vor mai intra pe aceste străzi pe perioada de garanție. Pe Strada Bobâlna, garanția este de trei ani din momentul finalizării lucrărilor. Dacă anul viitor nu vedem că se reiau lucrările de canalizare, noi vom asfalta Bobâlna și cu stratul final și atunci HidroPrahova nu va mai putea intra aici până în anul 2022. Nu mai puteam accepta această întârziere, iar cetățenii nu mai pot suporta starea proastă a carosabilului", a afirmat primarul Horia Tiseanu la conferința de presă de săptămâna trecută. (video)

6018 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1094 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1135 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1131 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

747 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.