CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost dat ordinul de începere a lucrărilor de retehnologizare și automatizare la stațiile de tratare, rezervoare, stații de pompare din Câmpina, Bănești, Telega și Provița de Sus

- Actualitate -

A fost dat ordinul de începere a lucrărilor de retehnologizare și automatizare la stațiile de tratare, rezervoare, stații de pompare din Câmpina, Bănești, Telega și Provița de Sus

Hidro Prahova SA anunță, printr-un comunicat de presă, că la 15 ianuarie 2024 a fost emis ordinul de începere a contractului de proiectare și execuție intitulat PH-CL-12 - “Execuție lucrări de retehnologizare, automatizare la stațiile de tratare, rezervoare, stații de pompare Câmpina, Bănești, Telega și Provița de Sus”.

Contractul este inclus în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiţii de management eficient al resurselor, Obiectivul Specific (OS) 3.2 - Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate urbane, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației.
Obiectul contractului constă în:
Sistem de alimentare cu apă Câmpina
- Reabilitare stație de tratare Câmpina
- Reabilitare gospodărie de apă Muscel
- Reabilitare stație de pompare Doftana-Câmpina
Sistem de alimentare cu apă Bănești
- Reabilitare stație de pompare Bănești 
- Reabilitare gospodărie de apă Bănești
- Reabilitare sursă de apă și gospodărie de apă Urleta
Sistem de alimentare cu apă Telega
- Reabilitare stație de pompare Doftana (Gării)
- Reabilitare gospodărie de apă Stoian
- Reabilitare stație de pompare Plai 1 (Muzeu)
- Reabilitare stație de pompare Hodoi
- Înființare gospodărie de apă Buștenari
Înființare sistem de alimentare cu apă Provița de Sus-Provița de Jos

Lucrările se referă la:
a) Activități de proiectare - Proiect Tehnic de Execuție și orice documentație necesară pentru obținerea avizelor și autorizațiilor; suport pentru Beneficiar în obţinerea autorizaţiilor şi avizelor necesare;
b) Lucrări de construcție;
c) Furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice;
d) Testare și punere în funcțiune;
e) Instruirea personalului Beneficiarului;
f) Remedierea eventualelor defecte apărute în Perioada de Garanție.
Valoarea totală a contractului este de 81.566.510,55 lei fără TVA.
Contractul a fost încheiat cu S.C. CORAL S.R.L. Durata acestui contract este de 24 luni. 

Hidro Prahova SA derulează „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, Cod SMIS 2014+ 156809, în baza Contractului de finanţare încheiat la data de 3.10.2022 cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020. Data finalizării proiectului este 30 noiembrie 2025. Valoarea totală a contractului de finanțare este 3.409.901.179,12 lei din care 85 % reprezintă fonduri europene nerambursabile. Proiectul include extinderea rețelelor de apă și de canalizare din localitățile aflate în aria de operare a operatorului HIDRO PRAHOVA SA, precum și dezvoltarea unor surse suplimentare de apă potabilă de calitate, pentru creșterea capacității de furnizare. Totodată, Proiectul de dezvoltare regională își propune realizarea unor sisteme integrate de canalizare și epurare în localitățile ce nu dispun încă de astfel de servicii publice.

Obiectivul Proiectului vizează extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în 42 de localități din județul Prahova: Adunați, Albești Paleologu, Aluniș, Ariceștii Zeletin, Azuga, Băicoi, Balta Doamnei, Bălțești, Bănești, Bertea, Breaza, Bușteni, Câmpina, Cărbunești, Cerașu, Comarnic, Drăgănești, Dumbrava, Fulga, Gherghița, Izvoarele, Mizil, Păcureți, Podenii Noi, Poiana Câmpina, Poienarii Burchii, Provița de Sus, Provița de Jos, Sălciile, Scorțeni, Sinaia, Șirna, Slănic, Șoimari, Ștefești, Surani, Telega, Tinosu, Tomșani, Urlați, Vălenii de Munte, Vărbilău.
La finalul anului 2025, după implementarea “Proiectului de dezvoltare regională a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Prahova”, un număr de 91.872 locuitori vor beneficia de o mai bună alimentare cu apă faţă de capacitățile existente, iar 190.810 locuitori echivalenți vor beneficia de o mai bună tratare a apelor uzate.
Informații suplimentare se pot obține la e-mail: madalina.stan@hidroprahova.ro. Persoană de contact: Mădălina Stan (manager de contract).


18 Jan 2024 06:53 2914 vizualizari


Comentarii






  • 19.01.2024 11:01 irimioiu Petruta Care Provita de sus că nu are nici apă și nici canal suntem în evul mediu
1245 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1656 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1942 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2074 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV